Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Toma Kalasnjikovv

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Toma
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 7-8h
5. Vaš Discord: baby8_
6. Vaše ingame ime: Toma Kalasnjikov
7. Vaš ID: 59126

Dodatne informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 -Pocetak- FIB kao najelitnija organizacija ima dosta mogucnosti u samom RP-u Statea, na čelu te organizacije mora stajati osoba koja drži sve stvari pod konac,
Moje iskustvo po državnim organizacijama me je i dovelo na ovakvu odluku, smatram da sam dovoljno spreman na taj zadatak.

2.2 -TIM- Organizaciju kao FIB ne moze voditi samo jedna osoba, spreman tim samo ceka svoju sansu i pokazati se u najboljem stilu, kako dolikuje, spremni smo na sve izazove koja ce
ova organizacija doneti i ici prema cilju koji zahteva posvecenost pre svega.

2.3 -Iskustvo- Iskustvo koje donosimo u FIB bice i glavna stvar za vodjenje iste, pored svih godina igranja verujem da sam dovoljno znanja nakupio kako bih posao na ovakav izazov.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- U prethodnim mandatima FIB-a primetio sam da su u potpunosti izostavljeni kadeti, niti obuke, niti bilo kakva priprema znanja da bi bio funkcionalan agent, opremio bih tim ljudi pod nazivom
"F.C.D - FIB Cadet Division" kojima bi glavni cilj bio obuka novih agenata i dalja pripremanja za posao jednog FIB agenta.

- Poseban deo bih izdvojio na 00 agente, u prethodnim mandatima je taj cin je izgubio vrednost, imam opremljen tim koji bi taj cin "vratio na noge" i potrudio se da tako i ostane.

- U svim jedinicama bi svake nedelje bili nagradjivani 3 najaktivnija clana sa nagradama od 1. 200.000 2. 100.000 3. 50.000 hiljada, na taj nacin bi podstakli ljude da budu aktivniji i
efikasniji u obavljanju svoje duznosti.

- Organizovali bi razne akcije poput:
laznih talackih situacija - kako bi pojasnili ljudima kako i gde treba da se postave u odredjenim situacijama, takodje i lakse komunikacije,
"Geto Rush" gde bi istrazili dronovima geto podrucje u nadi da pronadjemo neko krsenje zakonika, u situaciji da naidjemo na kriminalnu aktivnost, svi u isto vreme ulazimo i onesposobljavamo metu.
takodje neke druge koje ce se sprovoditi kako bi odrzali uzbudljivost kod clanova organizacije.

- U toku moja 2 mandata jedan deo fokusa bi bio na racije na familije, posto su izostavljene u prethodnim mandatima, potrudili bi se da ih na neki nacin ozivimo, to bi prekinulo monotoniju u organizaciji.

- Potrudili bi se odrzati dobre odnose sa svim organizacijama, posebno sa LSPD-em i SAHP-om jer sve svoje duznosti obavljamo na istim teritorijama.

- Jedna od obaveza bi bila da na svakoj talackoj situaciji pozovemo EMS zaposlenike kako bi proverili zdravlje taoca, to bi ukljucilo i druge organizacije sto bi uticalo na bolji RP igre.

- Koriscenje istih uniformi bi bilo obavezno na svim akcijama, ako Vrhovna Komanda naredi, to bi unapredilo bolji ugled organizacije i razvoj neke doze ozbiljnosti.

- Vidjao sam po drugim organizacijama da ima veliki broj Vrhovne komande, zato je i na neki nacin izgubila smisao,
Vrhovna komanda bi bila sastavljena od manje grupe ljudi ali strogo poverljivih koji bi svaki svoj zadatak obavljali spretno i pametno
.

- Regrutacije bih sveo na minimum, ali ako bi bile nekad, proces regrutacije bi bio na veoma visikom nivou, tako bi svaki clan koji bi usao u organizaciju imao vec neko znanje o pravilima servera.

Hvala na paznji i srecno ostalim kandidatima !

Top Bottom