Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ilija Daimond

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Trifun

2. Vaše godine : 16

3. Vremenska zona : GMT + 2

4. Prosjek online po danu : 4-10h

5. Vaš Discord : ilijadaimond.

6. Vaše ingame ime : Ilija Daimond

7. Vaš ID : 47371

Dodatne informacije:
1. Lider za... FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
    • Iskustvo u upravljanju kompleksnim operacijama: Moje iskustvo u GOV-U NG-U LSPD-U opremilo me s veštinama upravljanja i koordinacije u stresnim situacijama. Kroz rukovođenje timovima i donošenje brzih odluka, dokazao sam svoju sposobnost za vođenje velikih operacija.
    • Analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje: Razvijao sam analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje u rešavanju složenih situacija kao što su sigurnosne pretnje i krizni scenariji. Moja sposobnost procene situacija i pravovremeno donošenje strategijskih odluka ključna je za uspješno vođenje specijalnig jedinica.
Etika i integritet: Moja predanost javnoj službi kroz GOV NG LSPD uvek je bila vođena visokim moralnim standardima i poštovanjem zakona. Moji principi integriteta čine me pouzdanim vođom koji može inspirisati poverenje i voditi timove prema postizanju zajedničkih ciljeva.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Kao budući lider FIB-a moj glavni cilj biće da organizaciju učinim elitnom i prepoznatljivom po vrhunskom RP-u, disciplini i profesionalnosti. FIB mora da deluje kao ozbiljna, visoko organizovana državna agencija, a ne samo kao frakcija za pucanje i hapšenja.

Moj lik će biti hladnokrvan, proračunat agent sa vojnom i obaveštajnom prošlošću. Komuniciraću isključivo IC, koristicu kodove i formalni ton u svim situacijama. Kroz svoj primer ću pokazati kako se vodi ozbiljna državna služba.

Organizovaću detaljne treninge – nadzor, operacije pod maskom (undercover), praćenje osumnjičenih, postavljanje prislušnih uređaja, pregovaranje, privođenje visokorizičnih meta. FIB neće biti organizacija koja samo upada na lokacije – svaka akcija će imati plan, dozvolu i IC opravdanje.

Napisaću šablone za IC izveštaje, tajne operacije, saslušanja i nadzore, koje će agenti morati da popunjavaju. Svaki član FIB-a znaće kako da napiše izveštaj i kako da vodi RP od početka do kraja. To će nas izdvojiti od ostalih – jer kod nas će sve imati svoju proceduru i logiku.

Fokusiraću se na saradnju sa sudijama, LSPD-om i SAHP-om – kroz RP komunikaciju, razmenu informacija i zajedničke operacije. Zajedno ćemo voditi kompleksne istrage koje će trajati više dana, a ne samo deset minuta.

Uvešću sistem činova, internih istraga i IC disciplina. Svaki član FIB-a će znati da se mora ponašati profesionalno, ozbiljno i tiho – kako dolikuje jednoj federalnoj agenciji. Interna lojalnost, poverenje i tajnost biće osnovni stubovi organizacije.

Na kraju, stvoriću unikatnu RP atmosferu u kojoj će svaki agent imati svoju ulogu i osećaj važnosti. Moj FIB će biti prepoznatljiv po tišini, preciznosti i ozbiljnosti – organizacija koja ne pravi buku, ali kad deluje – svi znaju zašto.

Roleplay će biti osnova svega što radimo. Bez RP-a – FIB nije ništa.

Top Bottom