1. Vaše ime IRL Jovan
2. Vaše godine 17+
3. Vremenska zona +1GMT
4. Prosjek online po danu od 11:00 do 5:00 ujutru
5. Vaš Discord jovan4094
6. Vaše ingame ime Darko Lopez
7. Vaš ID 65101
Dodatne informacije
1. Lider za..... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Delim vrednosti i misiju organizacije
Verujem u ono za šta se ova organizacija zalaže – njene ciljeve, principe i način na koji utiče na zajednicu. Biti lider u takvom okruženju značilo bi da mogu svojim angažovanjem doprineti nečemu što smatram važnim i korisnim za širu sredinu. To mi daje dodatnu motivaciju da dam svoj maksimum.
2. Želim da inspirišem i osnažim druge članove
Lider nije neko ko samo vodi – već neko ko sluša, podržava i razvija ljude oko sebe. Želim da budem neko ko će motivisati tim da radi zajedno, da podstičem saradnju i otvorenu komunikaciju, i da pomognem svakom članu da prepozna i iskoristi svoj puni potencijal.
3. Spreman sam da preuzmem odgovornost i donesem konkretne rezultate
Imam jasnu viziju, organizacione veštine i sposobnost da upravljam izazovima. Želim da preuzmem odgovornost za pravac u kom se tim kreće i da zajedno sa svima doprinesem stvaranju pozitivnih promena, bilo kroz projekte, događaje ili inicijative koje organizacija sprovodi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Uvođenje strukturiranih scenarija i jasnih ciljeva za svaku ulogu.
Često se dešava da RolePlay aktivnosti postanu površne ili neefikasne jer učesnici nisu sigurni šta se tačno očekuje od njihove uloge. Moj predlog je da se za svaku vježbu pripreme unapred definisani scenariji, sa opisima situacije, ciljevima svake strane, ograničenjima i kontekstom.
Na primer, ako se simulira sastanak sa partnerom, učesnici bi trebalo da znaju:
Strukturisani RolePlay pomaže učesnicima da se bolje užive u svoju ulogu, razvijaju komunikacione i pregovaračke veštine, i dobiju korisniji feedback. Takođe, vežbe postaju realnije i mogu se direktno povezati sa situacijama koje ih čekaju u organizaciji.
2. Vaše godine 17+
3. Vremenska zona +1GMT
4. Prosjek online po danu od 11:00 do 5:00 ujutru
5. Vaš Discord jovan4094
6. Vaše ingame ime Darko Lopez
7. Vaš ID 65101
Dodatne informacije
1. Lider za..... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Delim vrednosti i misiju organizacije
Verujem u ono za šta se ova organizacija zalaže – njene ciljeve, principe i način na koji utiče na zajednicu. Biti lider u takvom okruženju značilo bi da mogu svojim angažovanjem doprineti nečemu što smatram važnim i korisnim za širu sredinu. To mi daje dodatnu motivaciju da dam svoj maksimum.
2. Želim da inspirišem i osnažim druge članove
Lider nije neko ko samo vodi – već neko ko sluša, podržava i razvija ljude oko sebe. Želim da budem neko ko će motivisati tim da radi zajedno, da podstičem saradnju i otvorenu komunikaciju, i da pomognem svakom članu da prepozna i iskoristi svoj puni potencijal.
3. Spreman sam da preuzmem odgovornost i donesem konkretne rezultate
Imam jasnu viziju, organizacione veštine i sposobnost da upravljam izazovima. Želim da preuzmem odgovornost za pravac u kom se tim kreće i da zajedno sa svima doprinesem stvaranju pozitivnih promena, bilo kroz projekte, događaje ili inicijative koje organizacija sprovodi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Uvođenje strukturiranih scenarija i jasnih ciljeva za svaku ulogu.
Često se dešava da RolePlay aktivnosti postanu površne ili neefikasne jer učesnici nisu sigurni šta se tačno očekuje od njihove uloge. Moj predlog je da se za svaku vježbu pripreme unapred definisani scenariji, sa opisima situacije, ciljevima svake strane, ograničenjima i kontekstom.
Na primer, ako se simulira sastanak sa partnerom, učesnici bi trebalo da znaju:
- Ko su oni u toj situaciji (npr. PR menadžer, projektni koordinator…)
- Šta im je cilj (npr. dogovor o partnerstvu, rešavanje problema…)
- Koje informacije (ne) treba da otkriju
- Vremensko ograničenje i završni ishod koji žele postići
Strukturisani RolePlay pomaže učesnicima da se bolje užive u svoju ulogu, razvijaju komunikacione i pregovaračke veštine, i dobiju korisniji feedback. Takođe, vežbe postaju realnije i mogu se direktno povezati sa situacijama koje ih čekaju u organizaciji.