Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider Aplikacija - FIB (Federal Investigation Bureau) - Wayne Hunter | 24234

Wayne Hunter

Player
Player

šŸ“‹ Lider Aplikacija - FIB (Federal Investigation Bureau)

šŸ”Ž Osnovne informacije

1. VaŔe ime IRL: Gorazd
  2. VaŔe godine: 15
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 6-12h
  5. VaÅ” Discord: dagiga0878
  6. VaŔe ingame ime: Wayne Hunter
  7. VaÅ” ID: 24234

šŸŽÆ Dodatne informacije

1. Lider za:

FIB – Federal Investigation Bureau

2. ZaŔto želite biti lider ove specifične organizacije?

Prvi razlog je taj Ŕto smatram da je FIB srž ozbiljnog i taktičkog RP-a. Organizacija poseduje ogroman potencijal za razvijanje operativnog, tajnog i dokaznog RP-a, Ŕto me najviŔe privlači. Tokom svog RP iskustva proveo sam puno vremena unutar FIB-a i naučio strukturu organizacije, način rada, kreiranje i upotrebu dokaza i ponaŔanje u kritičnim situacijama.

Drugi razlog jeste moja želja da prvi put budem lider i dokažem da neko ko ima volju i disciplinu može uspeÅ”no da vodi jednu od najzahtevnijih organizacija na serveru. Spreman sam na izazove i imam tim ljudi koji su dokazani i iskusni, koji će sa mnom održavati strukturu i disciplinu unutar organizacije.

Treći razlog jeste sam karakter FIB-a. Organizacija koja funkcioniÅ”e u senci, koristi tajne agente, podzemne douÅ”nike, tehniku i infiltraciju – to je RP koji želim da unapredim. Želim da FIB bude sinonim za red, tajnost i operativnu preciznost.

3. VaŔ savet za poboljŔanje RP-a u organizaciji:

• Formiranje UTO (Uprava za Tajne Operacije), elitne jedinice kojoj će pristupati samo najpoverljiviji članovi. Izvodiće tajne misije, nadzor nad kriminalnim grupama i specijalne zadatke.
  • MOSSAD jedinica – fokus na međunarodne i visokorizične mete. Puna tajnost, rad u paru, taktička obuka.
  • Kroz realistične simulacije talačkih situacija, pljački i racija, vežbali bismo reagovanje, komunikaciju i sakupljanje dokaza.
  • Stalna saradnja sa douÅ”nicima i ā€œsivim zonomā€ likova – tajni kontakti u civilu koji bi donosili informacije organizaciji.
  • Aktivno snimanje dokaza i pokretanje racija na neformalne familije, Å”to bi značajno unapredilo RP i vratilo balans između krim i državnih organizacija.
  • Edukacija članova: svaki član bi proÅ”ao mini-obuku o pravilima snimanja, ophođenju, taktičkom kretanju i pisanju CaseFile-a.
  • Jačanje komunikacije kroz Å”ifre i kodove, striktna kontrola radija, i ozbiljan ton u svim operativnim situacijama.

4. Kriterijumi za članove:

• 14+ godina OOC
  • 17+ godina IC
  • PoÅ”tovanje hijerarhije i pravila grada
  • Nulta tolerancija na toksičnost
  • Znanje i/ili obuka o radu sa dokazima i kamericom
  • Aktivnost, lojalnost, i profesionalnost

5. Stvari koje bih uveo kao lider:

• Direktna mentorska podrÅ”ka novim agentima
    • Posebni treninzi za jedinice (Mossad, UTO, DEA)
    • Napredak kroz RP i lojalnost – ne kroz prijateljstva
    • Stalan kontakt sa ostalim državnim organizacijama radi zajedničkih operacija
    • Zajedničke RP obuke sa LSPD/SAHP/NG radi veće koordinacije i timske igre

30 ČINOVA (RANKOVI):

1. Suspendovan
      2. FIB Intern
      3. Recruitment Agent
      4. Shadow Agent
      5. Field Agent
      6. Senior Field Agent
      7. Special Agent
      8. DEA Operative
      9. DEA Instructor
      10. UTO Operative