Lider Aplikacija - FIB (Federal Investigation Bureau)
Osnovne informacije
- VaŔe ime IRL: Gorazd
- VaŔe godine: 15
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 6-12h
- VaÅ” Discord: dagiga0878
- VaŔe ingame ime: Wayne Hunter
- VaÅ” ID: 24234
Dodatne informacije
1. Lider za:
FIB ā Federal Investigation Bureau
2. ZaÅ”to želite biti lider ove specifiÄne organizacije?
Prvi razlog je taj Å”to smatram da je FIB srž ozbiljnog i taktiÄkog RP-a. Organizacija poseduje ogroman potencijal za razvijanje operativnog, tajnog i dokaznog RP-a, Å”to me najviÅ”e privlaÄi. Tokom svog RP iskustva proveo sam puno vremena unutar FIB-a i nauÄio strukturu organizacije, naÄin rada, kreiranje i upotrebu dokaza i ponaÅ”anje u kritiÄnim situacijama.
Drugi razlog jeste moja želja da prvi put budem lider i dokažem da neko ko ima volju i disciplinu može uspeÅ”no da vodi jednu od najzahtevnijih organizacija na serveru. Spreman sam na izazove i imam tim ljudi koji su dokazani i iskusni, koji Äe sa mnom održavati strukturu i disciplinu unutar organizacije.
TreÄi razlog jeste sam karakter FIB-a. Organizacija koja funkcioniÅ”e u senci, koristi tajne agente, podzemne douÅ”nike, tehniku i infiltraciju ā to je RP koji želim da unapredim. Želim da FIB bude sinonim za red, tajnost i operativnu preciznost.
3. VaŔ savet za poboljŔanje RP-a u organizaciji:
- Formiranje UTO (Uprava za Tajne Operacije), elitne jedinice kojoj Äe pristupati samo najpoverljiviji Älanovi. IzvodiÄe tajne misije, nadzor nad kriminalnim grupama i specijalne zadatke.
- MOSSAD jedinica ā fokus na meÄunarodne i visokoriziÄne mete. Puna tajnost, rad u paru, taktiÄka obuka.
- Kroz realistiÄne simulacije talaÄkih situacija, pljaÄki i racija, vežbali bismo reagovanje, komunikaciju i sakupljanje dokaza.
- Stalna saradnja sa douÅ”nicima i āsivim zonomā likova ā tajni kontakti u civilu koji bi donosili informacije organizaciji.
- Aktivno snimanje dokaza i pokretanje racija na neformalne familije, Å”to bi znaÄajno unapredilo RP i vratilo balans izmeÄu krim i državnih organizacija.
- Edukacija Älanova: svaki Älan bi proÅ”ao mini-obuku o pravilima snimanja, ophoÄenju, taktiÄkom kretanju i pisanju CaseFile-a.
- JaÄanje komunikacije kroz Å”ifre i kodove, striktna kontrola radija, i ozbiljan ton u svim operativnim situacijama.
4. Kriterijumi za Älanove:
- 14+ godina OOC
- 17+ godina IC
- PoŔtovanje hijerarhije i pravila grada
- Nulta tolerancija na toksiÄnost
- Znanje i/ili obuka o radu sa dokazima i kamericom
- Aktivnost, lojalnost, i profesionalnost
5. Stvari koje bih uveo kao lider:
- Direktna mentorska podrŔka novim agentima
- Posebni treninzi za jedinice (Mossad, UTO, DEA)
- Napredak kroz RP i lojalnost ā ne kroz prijateljstva
- Stalan kontakt sa ostalim državnim organizacijama radi zajedniÄkih operacija
- ZajedniÄke RP obuke sa LSPD/SAHP/NG radi veÄe koordinacije i timske igre
30 ÄINOVA (RANKOVI):
- Suspendovan
- FIB Intern
- Recruitment Agent
- Shadow Agent
- Field Agent
- Senior Field Agent
- Special Agent
- DEA Operative