Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Ban za Konstantno Krsenje pravila | Abraham Elkhabib

Status
Not open for further replies.
Your ID
8500
Players nickname
Hero Angelovski
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 6, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/aFsAP0w

Kole-

Player
Player
Opet ja...

Mislim da ovo stvarno nije u redu 4 zalbe sam postavio i na 2 od njih isti odgvor, a kad posaljem poruku u DM samo seen.... Sve sam lepo napisao i poslao vise od dovoljno zahtevanih informacija i vi nalazite neke lose logove de meni RockStar acc nije povezan sa Epic, a
JESTE i DA to je taj acc na koji sam igrao na Hero Angelovski 8500 od kako sam usa na ovaj server i vi ne mozete da ponovo proverite logove ili da mi lepo napisete zasto je meni odbijena zalba nego vi meni pisete da su to netacni podaci... Izuzetak za Aldina koji je hteo sve lepo da odradi. Ovo je stvarno sramota.
Evo ovde -> svaki dokaz kog sam se setio da dostavim (u jednoj slici, da ne bih uploudao 3 slike) da je to moj RockStar acc koj je linkovan sa Epic acc sa kog sam igrao na Grandu do bana.

Nadam se da je ovo dovoljno informacija i da cete se potruditi da pogledate i da donesete dobru odluku, i izvinjavam se ako sam nekoga uvretio ili naljutio, nije zbog toga namenjana ova zalba.

Srdacan pozdrav,

Hero Angelovski 8500

Status
Not open for further replies.
Top Bottom