Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hamster Alkoholico

Player
Player
Informacije
Vaše ime u RL: Mladen,
Vaše godine: 21,
Vremenska zona: GMT +1,
Prosečna aktivnost na dan: 3-6h,
Vaš Diskord: hamster_x3,
Vaše Ingame ime: Senshi Hamster,
Vaš ID: 49312,

Dodatne Informacije

Lider za... SAHP

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),

Medju prvim organizacijama od početka igranja na ovom projektu mi je bio SAHP, gde mi se jako dopao način rada same organizacije te imam izrazitu želju da je vodim.,

Bio sam u više mandata, obišao više ogranizacija ali mi se od svih najviše dopao SAHP. Pratio sam rad prošlih leader-a, učio na njihovim greškama i smatram da sam dovljno iskusan da vodim ovu jedinstvenu organizaciju.,

Imam spreman i iskusan tim ljudi koji će biti tu uz mene da mi pomogne u vodjenju ove ogranizacije.,

Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.,

Smatram da su predhodni leaderi SAHP-a bili preokupirani eventima i da su zapostavili sam Roleplay unutar organizacije. Moje mišljenje je da SAHP ima puno potencijala za dobar roleplay samo što predhodni leaderi nisu umeli da to iskoriste kako treba. Dobijanjem leaderske pozicije zalagaću se da se sam roleplay, kako na auto-putevima, tako i unutar Paleto Bay-a znatno poveća. Planiram da uvedem redovne patrole po auto-putevima kao i da povećam interakciju sa gradjanima tokom redovnog zaustavljanja ili kontrola na putevima. Još jedna od mojih ideja je postavljanje punktova kako bi se povećala interakcija što sa gradjanima, tako i sa ostalim državnim organizacijama koji bi radili na istim. Zalagao bih se za povećanje prisustva SAHP-a na svim dogadjajima, bićemo aktivni na svim IC kao i OOC Eventima. Svaki član organizacije će imati svoje zaduženje kao i priliku da se pokaže na najbolji način. Svaki vid aktivnosti će se nagradjivati samim tim ćemo motivisati sve naše članove da daju sve od sebe, ali da se pre svega zabave i uživaju u radu.

Hvala svima na čitanju moje prijave i srećno ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom