Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Liam Armanii

one day or day one
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL - Teodor
2. Vaše godine - 16 godina
3. Vremenska zona - GMT +2
4. Prosjek online po danu - 4-5 sati.
5. Vaš Discord - cicibtw
6. Vaše ingame ime - Liam Armanii
7. Vaš ID - 2520

Dodatne informacije

1. Lider za
- Federal Investigation Bureau ( FIB )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Po mom mišljenju, FIB je najvažnija organizacija u gradu jer se bavi borbom protiv kriminala i kriminalnih organizacija, na načine na koje druge državne organizacije ne mogu, kao što su napadi na bande, napadi na porodice, racije na crnom tržištu i još mnogo toga... Akcije koje zaista utiču na bande u gradu. Moje prvo iskustvo sa FIB-om stekao sam pod vođstvom Satriko Narcosa, po mom mišljenju najboljeg direktora. Tokom njegovog mandata sam zavoleo ovu organizaciju i prvi put bio HC u FIB-u. Od tada sam nekoliko puta pokušao da postanem novi direktor, ali sada sam siguran da imam dovoljno iskustva i znanja za tu poziciju. Bio sam bivši šerif i pomoćnik direktora i spreman sam da uložim sve što mogu, pa čak i više, za uspeh organizacije.

2. Drugi razlog zašto želim da budem lider FIB-a je taj što sam bio pod vođstvom dosta različitah direktora i video sam kako oni vode organizaciju. Tokom tog vremena koje sam proveo u FIB-u video sam neke greške direktora, ali i stvari koje sam zavoleo. Sada imam svoje ideje o svemu što FIB treba da radi i znam koja odeljenja treba unaprediti i na kojim eventima ili aktivnostima treba više da se fokusiramo kako bismo FIB učinili što uticajnijim. Takođe mislim da će mi vreme provedeno u bandama dosta pomoći da budem dobar lider, jer mogu da iskoristim to iskustvo u svoju korist. Bio sam u više bandi i znam kako druga strana razmišlja i deluje, pa mi to znanje pomaže da FIB učinim jačim.

3. Imam osećaj da je FIB u poslednjih nekoliko meseci bio kao porodica za sve zaposlene. Ljudi koje sam upoznao u FIB-u pre 4-5 meseci bili su i dalje u istoj organizaciji sve do njenog gašenja, i imam prilično dobar odnos sa svima njima. Voleo bih da organizaciju zadržim takvom i da učinim da se svi osećaju poštovano tokom mog vođstva. Poznajem te ljude već dosta dugo i siguran sam da mogu da održim organizaciju na okupu. Daću sve od sebe da zadobijem poverenje i poštovanje svih, jer je to najvažnija stvar za vođenje jedne organizacije. Takođe sam primetio da odnos između drugih legalnih organizacija nije onakav kakav bi trebalo da bude, i verujem da će mi moje komunikacione veštine pomoći da popravim taj problem i uspostavim međusobno poštovanje među svim legalnim organizacijama, jer na kraju dana svi zajedno radimo na većini evenata.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imam osećaj da su, nakon što je Pikachu dukserica postala nagrada za FIB direktora, neki lideri bili više fokusirani na dobijanje nagrade nego na iskorišćavanje svih mogućnosti koje FIB pruža. Raidovi jesu zabavni, ali u isto vreme postoji čitava lista drugih stvari koje možeš da radiš kao član FIB-a. Prva stvar koju bih ja popravio jeste to što FIB uopšte nije imao komunikaciju sa medijima. Razumem i znam da je većina stvari koje radimo u organizaciji na neki način tajna, ali u isto vreme mislim da ljudi treba da znaju šta organizacija radi za njih, da bi grad bio što sigurniji. Tako da komunikacija sa LI (medijima) poboljšava RP nivo, a ujedno čini da organizacija bude više poštovana u gradu.

Takođe, kao što sam već spomenuo, odnos između SAHP-a, LSPD-a, FIB-a, Vlade i Nacionalne garde mora da se poboljša, jer možemo da pomažemo jedni drugima, zajedno pravimo case file-ove (predmete), olakšamo jedni drugima posao, a takođe možemo zajedno organizovati globalne evente, što će okupiti celu zajednicu.

Napravit ću prijateljsku organizaciju gde svaki novi građanin ili novi član može da dođe i pita bilo kog HC-a za pomoć ili da postavi bilo koje pitanje u vezi svog posla.

U mojoj organizaciji svaki član bi imao priliku da iskreno kaže šta mu smeta – bilo da se radi o meni, ostalim članovima ili načinu rada. Smatram da je jako važno da svako ima pravo glasa i oseća se poštovano. Zbog toga bih redovno organizovao sastanke na kojima bismo zajedno rešavali sve nesuglasice i nedoumice odmah, bez odlaganja. Cilj mi je da se svi osećaju kao deo jedne porodice, gde međusobno poštovanje, iskrenost i podrška dolaze na prvo mesto. Želim da stvorim zdravu i prijateljsku atmosferu, gde se svaki član oseća sigurno da iznese svoje mišljenje, jer verujem da samo zajedničkim radom i međusobnim razumevanjem možemo postići uspeh.

• Kriterijumi:
  • 15 godina OOC
  • 15 godina IC
  • Postovanje svih članova
  • Postovanje svakog čina većeg čina
  • Poznavanje svih pravila grada!
  • Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice naučen, do tad će biti manji čin)
  • Toksičnost je strogo zabranjena te (neprikladno ponasanje će se odma sankcionisati.)

RANKOVI:
1. Agent na obuci
2. Shadow Agent
3. FIB Agent I
4. Senior Agent
5. Special Agent
6. DEA
7. DEA Junior
8. DEA Senior
9. DEA Traning instructor
8. UTO
9. UTO Junior
10. UTO Senior
11. UTO Traning instructor
12. MOSSAD
13. MOSSAD Junior
15. MOSSAD Senior
16. MOSSAD Traning instructor
17. FIB Traning Instructor
18. Deputy Head Of Department
19. Head Of Department (HOD)
20. Elite FIB Unit
21. Deputy Chief of staff
22. Chief Of Staff (COS)
23. 00 Agent
24. Assistant of Director
25. Deputy Director
26. FIB Director

SREĆNO SVIM KANDIDATIMA.
HVALA ADMINISTRACIJI NA ČITANJU MOJE APLIKACIJE !
" Nek najbolji pobedi "

Top Bottom