1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu : 6-9h
5. Vaš Discord: rillet1
6. Vaše ingame ime: Rile Tsuji
7. Vaš ID: 38332
Dodatne informacije:
1. Lider za:
Ballas Gang
100%Turf
10k minimum profit od grafita.
Zavrsetak mandata bez i jednog warna.
SRETNO SVIMA ❤
Rile Tsuji
Select for moderation
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu : 6-9h
5. Vaš Discord: rillet1
6. Vaše ingame ime: Rile Tsuji
7. Vaš ID: 38332
Dodatne informacije:
1. Lider za:
Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Dugogodišnje iskustvo na serveru i poznavanje funkcionisanja organizacija
Već dugo igram na Grand RP serveru i kroz to vrijeme bio sam član mnogih organizacija, uključujući i crime i legalne frakcije. To mi je omogućilo da iz prve ruke naučim kako dobro organizovana grupa funkcioniše i šta je potrebno za uspješno vođenje tima. Vjerujem da sam kroz to iskustvo stekao dovoljno znanja da samostalno vodim Ballas organizaciju i organizujem kvalitetne turfove, store robove i ostale RP događaje.
- Jasna vizija i kvalitetno vođenje evenata i turfova
Smatram da imam odlične vještine za vođenje evenata poput turfova i store robova. Imam iskustva u donošenju brzih i efikasnih odluka, znam kako dati jasne komande članovima i održati fokus tokom akcije. Po mnogim mišljenjima, radim to na višem nivou od prosječnog lidera jer se oslanjam na dobru komunikaciju, timski rad i pametnu strategiju.
- Usmjerenost na timski rad, razvoj članova
Jedan od mojih glavnih ciljeva je da pomognem članovima da se usavrše u RP-u i timskom radu. Želim razviti jak tim, gdje svaki član zna svoju ulogu i doprinosi organizaciji. Komunikaciju ću održavati jasnom i efikasnom, a netrpeljivost, vrijeđanje i nepotrebne rasprave neće se tolerisati. Fokus će uvijek biti na zajedničkom napredovanju i zabavi kroz kvalitetan roleplay.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
- Primjena znanja i iskustva iz prošlih crime organizacija
Kroz svoje dugogodišnje igranje na serveru i iskustvo u različitim gangovima, naučio sam kako crime organizacija treba da se ponaša u skladu sa pravilima servera i realističnim RP-om. To znanje ću primijeniti da Ballas gang učinim organizacijom koja će istovremeno biti jaka i poštovana, ali i ozbiljna u RP aspektu.
- Zabrana toksičnog ponašanja i podrška pozitivnom RP-u
U mojoj organizaciji neće biti mjesta za toksične članove, trolanje, nepotrebne konflikte i nepoštovanje drugih igrača. Svako neprikladno ponašanje će se strogo kažnjavati uz prethodno upozorenje, jer želim izgraditi zdravo okruženje gdje se članovi poštuju i igraju u skladu sa pravilima.
- Kvalitetan regrutacijski sistem i selekcija novih članova
Planiram okupiti mali, ali kvalitetan tim koji će biti zadužen za ispitivanje i provjeru novih kandidata. Time želim spriječiti ulazak trolova i onih koji ne razumiju RP. Ulazak u Ballas gang neće biti samo "invite", već proces kroz koji ćemo osigurati da svaki novi član ima želju da doprinese i poštuje organizaciju.
- Održavanje discipline i fokus na RP, a ne samo pucanje
Ballas gang neće biti poznat samo po turfovima, već i po kvalitetnom gang roleplayu. Trudit ću se da članovi što više poštuju pravila servera, razvijaju svoje RP priče i izbjegavaju DM bez razloga. Želim stvoriti balans između zabave, akcije i realnog ponašanja unutar organizacije.
100%Turf
10k minimum profit od grafita.
Zavrsetak mandata bez i jednog warna.
SRETNO SVIMA ❤
Rile Tsuji
Select for moderation