Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Vagos I Berlu Sconi

Ivan1

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:+1
4. Prosječna aktivnost na dan 2-4
5. Vaš Diskord: 10para10
6. Vaše Ingame ime; Berlu Sconi
7. Vaš ID 56328
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Lider za... Vagos

Prijavljujem se za Lidera organizacije Vagos – kriminalne bande s jakim identitetom, teritorijalnim mentalitetom i uličnim poštovanjem. Cilj mi je izgraditi stabilnu i aktivnu frakciju zasnovanu na poštovanju RP pravila i međusobnoj lojalnosti.

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Imam jasnu RP viziju za Vagos.
Vidim Vagos kao ozbiljnu, povezanu i discipliniranu kriminalnu grupu koja koristi ulični stil i RP odnose da izgradi reputaciju – ne samo kao "pucačka" banda, nego kao organizacija s vlastitim pravilima i stilom.

2. Želim vratiti RP fokus u kriminalne organizacije.
Mnoge bande danas funkcionišu na principu DM-a i slučajnog konflikta. Ja bih kroz Vagos vratio fokus na priču, razvoj likova, ulični život, saveze, sukobe i pregovore – sve kroz RP.

3. Iskustvo u vođenju i RP znanje.
Imam iskustva u vođenju frakcija i dobar osjećaj za RP dinamiku. Znam kako motivisati članove da se uključe, da poštuju hijerarhiju, i da ne troše vrijeme na besmislice koje narušavaju kvalitet igre.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

• Uvesti jasnu strukturu i RP pravila.
    Svaki član zna svoje mjesto – ko komanduje, kako se ponašati prema saveznicima, rivalima, i šta znači nositi boje bande. Sve se gradi kroz RP, a ne preko OOC dogovora.
  • Organizovati IC događaje i situacije.
    Planirani događaji poput sastanaka, uličnih patrola, regrutacija, "drive-by" prijetnji, RP šverca ili građenja kontakta sa drugim grupama, povećavaju RP vrijednost.
  • Uvesti posljedice za loš RP ili trollanje.
    Svako ko narušava RP standarde biće IC kažnjen (ukor, degradacija, izbacivanje). Time se održava ozbiljnost i motiviše ostatak članova da RP shvate ozbiljno.

CINOVI

13.Leader
    12.Co Leader
    11.Consigliere
    10.O.G
    9.Turfer
    8.Street Boss
    7.Grafiti Leader
    6.Grafiti Team
    5.Senior Ghetto boy
    4.Geto Boy
    3.Targett