Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
45310
Players nickname
Aleksa Alitovic
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jul 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/jQCNeb4#alIGOwY

Aleksa Alitovic

Player
Player
Dobro vece postovana administacijo.Juce uvece sam se prijavio za lider aplikaciju Rejected - Lider za FIB I Aleksaa Alitovic I 45310
Posle dvadesetak minuta kurator mi je pregledao aplikaciju i reko da imam aktivan ban.
U poslednjih dvadesetak dana nisam bio na serveru zato sto sam bio na moru (kada sam pisao aplikaciju bio sam na moru ).
Kada sam se vratio nazad da proverim o cemu se radio banovan sam za 1.4 i to pre 4 dana.
Ja znam da nisam nitijedni pravilo servera prekrsio i nadam se da je u pitanju greska.
I mislim da niko nije toliko lud da krsi pravila servera pa da se prijavim za lidere.
Nadam se da ce se ovo resiti zato sto sam jedva cekao da se vratim da bih igrao a mene doceka ban.
Ja stvarno ne znam o cemu se ovde radi i nadam se da ce se resiti.

Hvala na izdvojenom vremenu na mene.
Aleksa

29.GOV 28.FIB 28.SAHP 28.NG

Aleksa Alitovic

Player
Player
Mislim da je ALEKSA_XZE.
Mozete li mi bar reci kada se desilo krsenje pravila jel stvarno ne znam o cemu se radi.Ja sam bio kaznjen jednom za to kada nisam znao pravila i sad mi ne bi palo napamet opet da ponavljam istu gresku.
Ali svakako hvala Vama puno sto ste proverili i zelite da mi pomognete.
Nije greska , prekrsio si GP1.4
Na kom Social Clubu je kreiran nalog ?

Top Bottom