Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za FIB I Sake Bukva I 26129

Sake Bukvaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Kerim
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3-4H
5. Vaš Discord: kera_1001
6. Vaše ingame ime: Sake Bukva
7. Vaš ID: 26129

Dodatne informacije

1. Lider za FIB (Federal Investigation Buerau)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1. Zelim postati lider ove organizacije jer vec jako dugo vremena sam na ovom projektu i znam kako stvari funkcionisu sto se tice organizacije.
2.2.Od pocetka igranja na ovome projektu sam u STATE-U i nikad me nisu privlacile crime ili nesto drugo oduvijek sam bio fokusiran samo na state, a takodjer sam bio i u svakoj organizaciji od njih, u dosta organizacija sam bio zamjenik pa otprilike znam kako se radi posao lidera neke od organizacija.
2.3 Ja FIB iskreno gledam kao najvazniju i najbolju organizaciju na serveru a i organizaciju sa najvecom odgovorosti,mnogo puta sam bio u FIB kao clan HC-a tako da sam jako dobro upoznat sa radom istog,mislim da imam dovoljno iskustva i znanja za ovu poziciju te da bih bio odlican leader ove organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Ozbiljnost Mislim da FIB treba da bude uzor drugima sto se tice ozbiljnosti a i rada do sada sam vidio da u nekim mandatima je dosta bilo neozbiljnosti od strane nekih clanova i to se nije sankcionisalo,kod mene bi bilo dosta drugacije sto se tice toga,neozbiljnost bi bila strogo kaznjavana,
3.2 Komunikacija sa ostalim STATE-om Cesto bih odrzavao sastanke sa ostalim state organizacijama i razmijenjivao sa njima neke razlicite ideje,sastanci bi se odrzavali svkakih 7 dana i svako bi iznosio neke svoje ideje i planove za novu radnu sedmicu.
3.3 Zadatci jedinica i agenata Clanovi jedinica i agenti bi imali razlicite zadatke, npr. jedinice bi se morale baviti striktno svojim podrucijem posla,dok agenti svojim.

3.4 Napredovanje do visih cinova Napredovanje odnosno unapredjenja bi bila striktno po zasluzi i nikako drugacije svako od kolega ce moci napredovati samo uz aktivnost na akcijama i aktivnost u patrolama a to ce se moci evidentirati u patrol logu.
3.5 Odnosi medju kolegama Strogo bih kaznjavao lose ponasnje prema drugim kolegama npr. toksicnost nekoga HC-a prema nekom takvi bi od mene licno dobijali blacklistu jer takvima nije mjestu u FIB-u a niti u jednoj drugoj organizaciji.
3.6 Nagrade i bonusi Svako noc bih se trudio da dijelim bonuse svojim zaposlenima za njihov rad i trud,a oni naj aktivniji bi od mene licno dobijali bonuse sa svoj rad i trud svake sedmice bih nagradio po jedno ili dvoje takvih vecom kolicinom novca.
3.7 Aktivnost na eventima Trudio bih se maksimalno da FIB bude najbrojniji na svim mogucim eventima te da budu svi odlicno rasporedeni.
3.8 Treninzi i obuke Svako malo bi se odrzavali posebni treninzi za zaposlene da bi ostali u formi i da bi bili najbolji,a sto se tice novih clanova koji bi se tek zaposlili za njih bi se odrzavale jako detaljnje obuke gdje bi jako dobro naucili o radu FIB-a.
3.9 Tajni agenti i njihove uloge Tajni agenti bi bili posebna cijelina u ovoj organizaciji oni bi imali posebne zadatke i oni bi bili zaduzeni samo za one naj tajnije zadatke i nitko ne bi smio znati za njih.
3.10 Specijalne jedinice i njihova uloga Uloga specijalnih jedinica bi bila pomaganje agentima u izvrsenju najtezih zadataka i obavljanje nekih njihovih specijalnih akcija
3.11 Komunikacija na radiu Na radio bi se striktno moralo komunicirati samo u kodovima i nikako drugacije ne bih dopustao bezveznu pricu na radiu.
3.12 Suspendirani clanovi Svako ko bi dopio suspend morao obi ostati par dana na tom ranku i ne bi mogao niti bi imao pravo da radi tih par dana.

RANKOVI:
---------------------------------
HIGH COMMAND
---------------------------------
30.Director
29.Deputy Director
28.Associate Deputy Director
27.Chieff of Staff
26.00 Agent

25.Head of Division
-----------------------------------
HIGH STAFF