Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Verstappen
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jul 18, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Laskee

Player
Player
Ukratko da objasnim situaciju, dobio sam bl za lidera 2024 godine zbog Izbacivanja i skidanja blacklista iz organizacije.
Zelim da se iskreno izvinim i ponovo appeal-ujem jer mi je jedini cilj na serveru jeste da budem lider.
A nazalost sa blacklistom nemogu postati, dosao sam da vas zamolim i izvinim zbog moje lose proslosti zbog koje je dovelo do ove blackliste.
Prihvatam svoju odgovornost za sve sto sam uradio i pogresio.
Kajem se sto se to ikad desilo jer sam bio dete koje je samo htelo da se zajebava sa drugarima sto se moglo videti i po mom glasu.
Takodje jako sam sazreo i sve sto sam uradio sam veoma izdrzao i sve to lepo preboleo nekako i dosao da zamolim da se bl skine.
Dosta sam skapirao od te blackliste i u skorije vreme nista nisam lose radio niti sl.
Izrazio sam zelju po 1000 put da appealujem u nadi da ce da se skine blacklista kako bih imao sansu da postanem lider.
Jos jednom zelim da naglasim da mi je jako stalo do toga da dobijem drugu sansu. Nisam ovde da izigravam bebu, niti da se pravdam vec da pokazem da sam spreman da ispravim ono sto sam ranije lose radio.
Voleo bih da mogu da postanem lider nekako, kao lider koji vodi organizaciju na pravi nacin, a ne kao neko ko pravi problem. Ako dobijem priliku necu je prokockati kao i staru.

Hvala jos jednom na citanju mog appeala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom