Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milan Flow

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Milan

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GTM+1

4. Prosjek online po danu : 6-8h

5. Vaš Discord: m1lanfv

6. Vaše ingame ime: Miki Kristal

7. Vaš ID: 74172

Dodatne informacije:

1. Lider za: Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

1.Iskustvo i razumevanje kriminalne sfere
Dugo sam prisutan u „crime“ okruženju i kroz praktičan rad sam stekao jasno razumevanje kako funkcionišu ilegalne strukture. Znam kako da organizujem ljude, vodim operacije i reagujem pod pritiskom. U kriznim situacijama ne paničim, već donosim brze i logične odluke koje vode ka stabilnosti i uspehu cele ekipe.

2.Poznavanje filozofije i duha Vagos organizacije
Los Santos Vagos nije obična banda – to je način života. Odličnio poznajem njihovu unutrašnju hijerarhiju, način razmišljanja, poštovanje koje se gradi među članovima i vrednosti koje nas spajaju. Znam kako da održim taj identitet i dalje ga razvijam bez gubljenja autentičnosti.

3.Jasna vizija i strateški pravac
Imam konkretan plan kako da Vagos postanu jedna od najuticajnijih organizacija u gradu. Fokusiran sam na širenje teritorije, unapređenje unutrašnje strukture, jačanje discipline i pametno građenje savezništava. Moja vizija ne podrazumeva samo preživljavanje – već dominaciju i dugoročnu stabilnost.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj prioritet će biti podizanje kvaliteta RP-a unutar organizacije. Želim da Los Santos Vagos budu više od obične bande koja se svodi na pucanje – težim tome da postanemo ozbiljna kriminalna struktura sa jasno definisanim pravilima, uređenom hijerarhijom i pravim ulogama za svakog člana. Fokusiraću se na razvijanje interakcija unutar bande, ali i na kvalitetne odnose sa drugim organizacijama – bilo kroz konflikte, pregovore ili savezništva. Na taj način ćemo graditi Vagos kao frakciju koja ne samo da se poštuje, već i aktivno doprinosi razvoju RP zajednice na serveru.

Rankovi:
1.Regrut
2.Uličar
3.Bandit
4.Ubica
5.Brat
6.Zaduženi
7.Poručnik
8.Kapetan
9.Savetnik
10.Zamenik vođe
11.Vođa