Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Project Blacklist Evading | 16909 & 67563

Your ID
0000
Players nickname
Mustafa
Suspect ID
67563
Date of violation
Jul 1, 2025
Time of violation
12:00
Proofs
https://youtu.be/XPIySJJSpIU

Osman94

Player
Player
Dotični gospodin David Bumbar | ID 16909 ( Project Blacklisted ) igrač igra i dalje na ID-u 67563. Predpostavljam da koristi spoofer kako bi izbegao ban za G.P 1.1 ili G.P. 1.4.

Sve mozete i sami proveriti tako sto cete preveriti sva podudaranja. (Epic, Steam, Rockstar, Xbox, IP adresu, Mac adresu, Discord hex id, Hardwarske serjiske brojeve itd…)

Mislim da Blacklistovani igrači ne zaslužuju igrati na ovom projectu, posebnom project blacklistovani igrači.

MattNomiss

Player
Player
Dotični gospodin David Bumbar | ID 16909 ( Project Blacklisted ) igrač igra i dalje na ID-u 67563. Predpostavljam da koristi spoofer kako bi izbegao ban za G.P 1.1 ili G.P. 1.4.

Sve mozete i sami proveriti tako sto cete preveriti sva podudaranja. (Epic, Steam, Rockstar, Xbox, IP adresu, Mac adresu, Discord hex id, Hardwarske serjiske brojeve itd…)

Mislim da Blacklistovani igrači ne zaslužuju igrati na ovom projectu, posebnom project blacklistovani igrači.
Al si glup spoofer ti ti ne pomaze da izbegnes 1.1 I 1.4 vec da bukvalno izgleda ko da imas novi pc digitalac

David MCGwen

Player
Player

A ti kad si vec mudonja okaci i svoj ID a ne 0000 stavljas dokaz da si neki evader ili krsis forum pravila

Top Bottom