Zamolio bi administraciju da kazni dotičnog igraca, jer pored najgoris prekrsenih kazni poput G.P. 1.4 i G.P. 1.7 svakodnevno unistava roleplay ostalim igracima sa ostalim kaznama, ovde su primeru za koje je okacen na forum o ostalim ing kaznama necu ni da pricam mozete sami proveriti.
Ovde su neki primeru, zaista mislim da pored toliko kazn…
Approved - P.D 1.6 | 12081
Igrac 12081 koristi mitraljez po neznam koji put trazim da igrac bude kaznjen za konstantno krsenje istog pravila, moj pov: hvala na vremenu
gta5grand.com
Approved - G.P 1.6 | 0000
Dokazi poslani Aldinu u forum DM - sadrže privatne podatke igrača. ID-evi su takodjer tamo napisani, zalbu cu azurirati sa ID-evima nakon sto budu dokazi pregledani, da ne bi doslo do brisanja odredjenih stvari od strane odredjenih osoba.
gta5grand.com
Approved - RDM + GZ 1.1 + GR 3.1 + GR 3.2 I 142898
Multiple times this guy running over to me making comments i will come to your house and fuck your wife also said it while he was dead in Non-Rp chat Clearly not meaning game + him speaking and saying it in Non RP Chat makes it an OOC Insult, and he RDM right outside Hospital as you can see, in...
gta5grand.com
Approved - GP 6.5 | 12081
Znaci ja sam bio u svom hq ovaj je doso pito da se zaposli i onda je sve moje kolege ubio u hq i ubijo je svakog koga je vidio a nije ni upozorio bolnicara da ga ne dize jos ga je i ubio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.12 | 12081
Imao sam intervenciju ispred marabunta hq-a koja se otkazala pa sam samo prosao tuda i video da covek lezi na podu nikog nije bilo oko njega kada sam krenuo da ga dizem ovaj gospodin me ubi bez i jedne reci
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 , P.Z.Z 1.1 | 8888 12081
sve se vidi ni jedan ni drugi ne broje ubijaju ispred bm i eto... takodje bih molio administraciju da kazni svaki offtopic komentar
gta5grand.com
Approved - VDM I ID 12081
Bumbari izasli iz kosnjicu da nas gaze sa autom . Sve se vidi u pov , jeste da me je udario sa autom jednom ali se vidi da je namerno to uradio mogao je otici i u nazad pa proci a ne kroz mene .
gta5grand.com
Approved - VDM I ID 12081
Bumbari izasli iz kosnjicu da nas gaze sa autom . Sve se vidi u pov , jeste da me je udario sa autom jednom ali se vidi da je namerno to uradio mogao je otici i u nazad pa proci a ne kroz mene .
gta5grand.com
Approved - Mass rule break I Vagosi
Prvo da ustanovimo nisam siguran jesu to vagosi ili neka familija stoga ako nisu vagosi unaprjed se ispričavam ugl svi redom krše P.Z.Z 1.1 pošto smo ispred trgovine odječom to je zelena zona onda ID 10873 krši VDM također po meni je ovo CB jer se vidi kako ovaj pjeva neš policiji pa počne...
gta5grand.com
Approved - MG | 12081
Usao je u auto, auto ga je izbacio i pisalo mu je da nije zaposlen u FIB-u tako je saznao, sto je MG. Undercovered sam bio na Black Marketu. Video se obradjuje, pricekajte malo i radice.
gta5grand.com
Approved - PG FearRP CR I ID:12081
Žalba na igrača.(spomenuti BOT je razgovor na discordu)
gta5grand.com
Approved - LTA | ID 12081
Posle akcije koje smo radili kolege i ja, lice koje smo jurili i pratili pada sa mosta a zatim radi LTA.
gta5grand.com
Approved - VDM I CR| 12081
lik je uso u dovriste sa svojim bmw m5 e34 i udario je porodicni avion posle to ja sam napiso u rp chatu da ima 5 sec da napusti dvoriste i on izadje na 2 sec i ja mislim sve chill otiso lik poceo je udarat mene sa autom i ondak je udario u avion i ekspodiro i umreo sam
gta5grand.com
Approved - RDM, CB 12280, CB 12081
Lik je ocito htio neki problem napraviti i poceo pucati pred policijskom stanicom bez razloga (ID :12280) , kasnije je dosao i svirao namjerno i radio CB, dok je drugi ID: 12081 radio CB tako sto je izazivao jer je znao da sam policajac
gta5grand.com
Approved - RDM u gradu I 0000
Dok smo prebacivali neke stvari u vozilo, nepoznati igrač nam je prišao i ubio nas bez ikakvog razloga, Postoji mogucnost da igrač ima ID: 12081 , al nisam siguran jer smo ga izbacili iz porodice jer je vrijeđao naša dva člana u toku dana, pa se tu vrtio i molio nas da ga vratio u porodicu 15...
gta5grand.com
Approved - VDM | 12081
Zalba na igraca Vozio je suprotnom trakom i ja sam onda ispao iz auto ond am ej ejos 2 put udario namerno (vidi se na snimku) Ne znam zasto je ovako los kvalitet nije do mene
gta5grand.com
Approved - Vredjanje majke id15522
Vredjanje majke od strane igraca 15522 provociranje od strane igraca 12081
gta5grand.com
Approved - MG | ID: 12081, 8410
ID:12081 dodje do mene i prepozna me da sam ih ja ubijao a imam masku. ID:8410 spominje VDM
gta5grand.com
Approved - MG | ID: 12081, 8410
ID:12081 dodje do mene i prepozna me da sam ih ja ubijao a imam masku. ID:8410 spominje VDM
gta5grand.com
Approved - Demorgan za FearRP| Buki Paljevic
Isao sam prema svom HQ i video sam 3 lica sa autom zatim sam izvadio pusku i hteo da pucam ali nisam mogao jer sam pritisnuo dva puta 1 i tako mi se vratila puska. Zatim jedan od njih (ID: 12081) govori:"na tvoju marabunticu" i ja sam tu rekao cekaj da zovem visu silu za "magnezium skin" i zatim...
gta5grand.com
Approved - Udaranje kolima | 18147, 16916, 16624, 12081, 12219
U snimku se jasno vidi da nas udaraju dok smo mi trebali negde da idemo.
gta5grand.com
Ovde su neki primeru, zaista mislim da pored toliko kazn…