Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4228
Players nickname
Bob Vutralonevic
Suspect ID
68324 54124 9273
Date of violation
Jul 19, 2025
Time of violation
15:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=igrWoZTIhoU

Tin Hypnotik

Player
Player
Igrac 68324 je krenuo da puca pre nego sto je zavrsio odbrojavaje, pre nego sto je umro cuje se kako trazi pomoc drugara, stim da nije pricao na radio predpostavljam da je pricao sa njima na disscord sto je i mg, takodje nakon sto je umro nastavio da prica sto je PG. Posle dolazi igrac 54124 koji me ubija bez brojanja. Moze se videti da je igrac 9273 opalio 1 metak iz reva jer se kanije vidi kako ga vraca, takodje nije brojao. Zamolio bih ako su igraci iz iste ogr. ili fam da se da upozorenje. Hvala najlepse

DakiHuliganq

Player
Player
Igrac 68324 je krenuo da puca pre nego sto je zavrsio odbrojavaje, pre nego sto je umro cuje se kako trazi pomoc drugara, stim da nije pricao na radio predpostavljam da je pricao sa njima na disscord sto je i mg, takodje nakon sto je umro nastavio da prica sto je PG. Posle dolazi igrac 54124 koji me ubija bez brojanja. Moze se videti da je igrac 9273 opalio 1 metak iz reva jer se kanije vidi kako ga vraca, takodje nije brojao. Zamolio bih ako su igraci iz iste ogr. ili fam da se da upozorenje. Hvala najlepse
odbrojao sam full nego se nije culo jer se udaljio!

Belaa Gerung

Player
Player
nemas pov od pocetka vidis da ti je izudaran auto jer si nas udarao i pucali smo se i ti si pobegao da upalis kamericu i ja sam se vratio i ubio te jer si me vec pucao i plus pricas kad si mrtav!

DakiHuliganq

Player
Player
i ti pricas dok si mrtav ja sam zaboravio da ugasim a odbojao sam ti vec jednom i tu sam brojao samo sto se kod tebe nije culo do kraja

Tin Hypnotik

Player
Player
nemas pov od pocetka vidis da ti je izudaran auto jer si nas udarao i pucali smo se i ti si pobegao da upalis kamericu i ja sam se vratio i ubio te jer si me vec pucao i plus pricas kad si mrtav!
mogu ga dostaviti, a i ako sam to uradio gde ti je POV kao dokaz za to sto pricas?

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 68324 ce dobiti kaznu za GP 6.15+PG.
ID 54124 ce dobiti kaznu za GP 6.15.

ID 68324 nije izbrojao do kraja dok je ID 54124 pucao bez brojanja i dovoljnog IC razloga (parasut je vec bio pokupljen)

Medjutim,
ID 4228 ce dobiti kaznu za GP 4.1.

Redux koji imate je ilegalan, zabranjeno je uklanjati karakteristike koje su date u igri (kao sto je deathscreen).​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom