Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
72212
Players nickname
Lule Fedorov
Suspect ID
62333
Date of violation
Jul 19, 2025
Time of violation
21:37
Proofs
https://youtu.be/vN_tPBzPpwQ?si=p_Q7JkwlDHXdO5yz

MilojkoBregana

Player
Player
Pozdrav,

Igrač iz Aurora fam je poginuo na pljački banke (imam snimak), a zatim se posle samo ~7 minuta vratio na isto mesto i opet pao.
Time je direktno prekršio NLR pravilo (trebao je da sačeka najmanje 10–15 minuta pre povratka, a i da zaboravi celu scenu).

Molim da admin proveri snimak i reaguje u skladu sa pravilima.

Dokazi:

Aleksa Nauma

Player
Player
Admini,ja sam okacen lik,dokaz nije validan cak se i u jednom delu snimka vidi kako pucaju van parametra,a i format naslova zalbe nije kako treba,on me je okacio za pg i fail rp,na situacije kada sam mrtav?
Nlr nisam prekrsio jer je ooc event kao i na luku sto mozes da se vracas tako mozes i ovde
Ali i dalje nije to to on je samo stavio gde sam ja mrtav a nije pokazao gde on i njegove kolege kupe stvari sa poda, i pricaju na radio sa puskom u ruci!

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe i upload-ate dokaz koji nije presnimljen sa nekog playera.

Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

MilojkoBregana

Player
Player
Admini,ja sam okacen lik,dokaz nije validan cak se i u jednom delu snimka vidi kako pucaju van parametra,a i format naslova zalbe nije kako treba,on me je okacio za pg i fail rp,na situacije kada sam mrtav?
Nlr nisam prekrsio jer je ooc event kao i na luku sto mozes da se vracas tako mozes i ovde
Ali i dalje nije to to on je samo stavio gde sam ja mrtav a nije pokazao gde on i njegove kolege kupe stvari sa poda, i pricaju na radio sa puskom u ruci!
Sine, pg vazi za lmg i sniper to je i admin rekao ing imam dokaz, ka drugo smg koristi pistoljski kalibar od .45 do 9x19mm para te se smatra pistoljem

Aleksa Nauma

Player
Player
Mozda je kalibar isti,koga to zanima metkovi mozda jesu isti po kalibru ali to je nebitno pdw je puska a ns pistolj

Top Bottom