Postovana administracijo danas sam se pucao po getu moj drug i ja. Nista specijalno nije bilo pucali smo se protiv 2 lika koja nisu imali pancire ubili smo ih lagano nisu nas ni hitali nama su panciri bili full barem meni onda je dosla grupa od troje ljudi i kolko se secam samo je jedan ili su dvoje imali pancir i meni su skinuli pancir ne znam kolko ali tu smo ih ubili jer nas je dvoje i jer smo i ja i on pre stalno igrali fivem i dobro se pucamo i ne verujem da je admin celo vreme od kad smo se pucali specao jer su ovi sto mso ih ubili zvali admina da vidi da speca dal smo cheateri a nismo. znam da ne mogu ali voleo bih da vidim od kad je admin specao opet kazem ne verujem da je specao celo vreme jer 99% admina ne speca celu situaciju i nisam se ni tolko pucao nisam svakome dao 6/6 posto nemam skill za rev mozda sam puko 2 metka po coveku i da cheatujem hitao bi coveka koji je prolazio sa sultanom pored a ja sam omasio jer je to nemoguce da se hita i opet kazem nisam svakome dao 6/6. mozda zato sto kada sam nosio pancir posto ja nosim neku moncler jaknu i ne moze da se vidi lepo pancir samo ona plava linija gore a ja sam imao pancir celo vreme moze se pogledati preko logova.
a odgovor zasto sam odbio je bio zato sto ja ne cheatujem na grandu ali jesam u ostalim igricama kao sto su: Roblox Fortnite i ostalo i upalsio sam se posto ja u kompu imam spoofer ali taj spoofer nije za grand nego je Fortnite i zbog toga sam se uplasio za pc check jer cheatove i spoofere ne koristim za grand to sam koristio pre za fortnite.
-Prihvatam detaljni pc check nemam ni jedan cheat za grand ni za ragemp ni spoofer za ragemp nemam ni jedan ilegalan redux sve reduxe koje imam su detaljno provereni nemam nijedan ilegalan discord server.
-Prihvatam MoneyWipe.
a odgovor zasto sam odbio je bio zato sto ja ne cheatujem na grandu ali jesam u ostalim igricama kao sto su: Roblox Fortnite i ostalo i upalsio sam se posto ja u kompu imam spoofer ali taj spoofer nije za grand nego je Fortnite i zbog toga sam se uplasio za pc check jer cheatove i spoofere ne koristim za grand to sam koristio pre za fortnite.
-Prihvatam detaljni pc check nemam ni jedan cheat za grand ni za ragemp ni spoofer za ragemp nemam ni jedan ilegalan redux sve reduxe koje imam su detaljno provereni nemam nijedan ilegalan discord server.
-Prihvatam MoneyWipe.