Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review NG I Korumpirana Biografija I Nina Mersi 4035

Nina Hanagaki

Player
Player
Ime: Nina Mersi
Pol: Žensko
Starost: 42
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Bosanka
Mesto rođenja: Sarajevo
Otac: Nikola Mersi
Majka: Mia Mersi
Težina: 58
Visina: 172
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: Bjela
Tetovaže: ledja, leva ruka, desna ruka.
Prednosti: Voznja vozila i rukovanje oruzijem,Snalazjiva
Slabost: Problemi sa živcima
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Životna priča: 100+ riječi

Nina Mersi je rođena 24.juna 1992. godine u Sarajevu, najvecem gradu Bosne . Od malih nogu Nina je odrasla u teškim okolnostima, okružena siromaštvom i utjecajem lokalnog kriminala. Još kao tinejdžerka, upala je u loše društvo i počela se baviti sitnim krađama i preprodajom. Brzo je postala poznata u podzemlju svog grada kao vješta i neustrašiva. Međutim, jedan događaj promijenio je sve. Nina je bila uključena u pljačku koja je pošla po zlu, zbog čega je završila u zatvoru. Tamo je imala vremena da razmisli o svom životu i svojim izborima. U zatvoru je Nina odlučila promijeniti svoj život. Koristila je svoje vrijeme za obrazovanje, čitanje i razgovore s drugim osuđenicima. Nakon izlaska, posvetila se rehabilitaciji i ponovnom povezivanju s porodicom. Danas Nina radi kao savjetnica za mlade koji su skloni kriminalu, dijeleći svoje iskustvo i inspirirajući ih da odaberu bolji put u životu.

Prica o Karijeri :
Moje ime je Nina Mersi. U redove National Guard-a sam stupila sa željom da budem deo nečega većeg — da štitim državu San Andreas, njene građane, infrastrukturu i interese. Karijeru sam započela kao obična vojnikinja, bez prethodnog iskustva, ali sa ogromnom voljom da učim, napredujem i doprinesem. Prve mesece sam provela na obukama, zatim na kontrolnim punktovima, podržavajući lokalne snage i učestvujući u zajedničkim operacijama sa policijom i civilnom zaštitom.

Bila sam tiha. Posmatrala. Upijala znanje od iskusnijih starešina i kolega.

Vremenom sam shvatila da vojna služba ne znači samo izvršavanje naređenja – već i razumevanje sistema. Igra moći, informacija, uticaja i prilagodljivosti. Počela sam da gradim kontakte, ne samo unutar komandnog lanca, već i van njega. Kroz te odnose, sve češće sam dolazila u situacije u kojima sam morala da biram – da sledim proceduru do slova ili da je savijem zarad višeg cilja… ili lične koristi. Neću reći da sam uvek izabrala ono što je bilo "ispravno".

Kako su godine prolazile, stekla sam reputaciju – ne samo kao operativka koja završava posao, već i kao neko ko zna kako sistem funkcioniše. Napredovala sam do čina narednice. Počela sam da vodim timove, donosim odluke na terenu i oblikujem tok operacija. Naučila sam da balansiram između službene dužnosti i sopstvenih interesa, bez da ostavim trag.

Danas, moje ime ima težinu unutar NG-a. Znam protokole, znam njihove slabosti. I znam kako da ih iskoristim. Karijeru nisam izgradila na slepom poštovanju pravila – već na sposobnosti da se prilagodim situaciji. Dok većina i dalje misli da sam samo još jedna posvećena vojnikinja, istina je da sam mnogo više od toga.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ishodi:
1. Nina sa revolverom može vezivati, vući, pružati prvu pomoć, skupljati predmete s poda,pretraživati osobu sa bilo koje strane, koristiti PDa, voziti , izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.
2. Nina moze da nosi i druge maske , pancire sobzirom na veliku spremnost.
3. Nina može da ide sama u geto (da sarađuje sa banditima i članovima svoje porodice).
4. Nina može slomiti kameru osobi koja ga uhvati u korupciji (obavezno koristiti me, do, try komande)
5. Nina može biti bahata prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih moze ubiti ili pustiti na slobodu.
6. Nina može da odbije davanje legitimacije (Državnim sluzbenicima, Civilima, Kriminalcima)

Top Bottom