Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Bambele
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jul 21, 2025
Time
20:49
Proofs
https://imgur.com/a/dVKIETd

Teo Swayze

all eyes on me👀
Player
Cao Abrahame,
Pruzena mi je zadnja sansa za Admina napisao si mi u privatnu poruku danas na forumu kada sam te pitao.

Imam problem jedan a to je moj stari discord koji je bio disabled to jest ugasen od strane discorda Moderatora.
Trenutno koristim ovaj discord> .twentyoneknife. . Prijavio sam se vec jednom ali sam imao problem oko toga i nisam mogoa nikako da resim to jest nisam ti se uopste obratio oko toga.
Da li postoji to neki nacin da se resi ukoliko je potreban nickname sad cu dostaviti ispod sve.

Ovo mi je zadnji discord payment sa tog accounta Kao sto se vidi nickname mi je bio .katai. ali posle toga mi je moj discord disabled i nemam nikakav pristup tom discordu od tada .

Ukoliko je potrebna neka dalja informacija oko moga starog discorda recite mi da pokusam da nabavim, da bi se skinula ban sa Admin Discorda.
ID od ovog discorda kog trenutno koristim je : 669585166896988181

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nije ti pruzena sansa i neces nikad biti admin, svaki iduci upit ce rezultirati trajnim banom za spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom