Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Aug 12, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/lJUXrO3

Matke_Reyli

Player
Player
Poštovani administratori,

Ovim putem želim da podnesem zahtev za skidanje trajnog bana sa mog naloga na Grand RP srpskom serveru. Ban sam dobio pre oko tri godine zbog kršenja pravila G.P 6.22. Iskreno priznajem da sam tada to pravilo prekršio, ali moram da naglasim da u tom trenutku nisam bio svestan da je ono što sam uradio uopšte zabranjeno. Nije postojala loša namera, već jednostavno neznanje i nedostatak iskustva u pravilima servera.

Ovo je jedini put da sam bio banovan na serveru, i veoma mi je žao zbog tog postupka. U međuvremenu nisam igrao Grand RP gotovo tri godine, ali sada bih voleo da se vratim i dam sebi drugu šansu da igram po pravilima i budem deo zajednice na ispravan način.

Razumem koliko je važno poštovati pravila kako bi svi igrači imali fer i zabavno iskustvo, i iz ove perspektive mnogo jasnije vidim svoju grešku. Ukoliko mi ukinete ban, mogu da obećam da ću igrati ozbiljno, odgovorno i poštovati sve smernice koje server postavlja. Takvo ponašanje se više neće ponoviti.

Molim vas da razmotrite ovaj apel i omogućite mi da se vratim na server i krenem ispočetka, sa znanjem i iskustvom koje sada imam.

Unapred zahvalan na razumevanju.

S poštovanjem,
[Matke_Reyli]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom