Vaše ime IRL: Gorazd
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 7–12 sati
Vaš Discord: dagiga0878
Vaše ingame ime: Wayne Hunter
Vaš ID: 24234

Lider za: Los Santos Vagos

Iskustvo u kriminalnim organizacijama
Bio sam deo svih kriminalnih organizacija na serveru i u većini sam obavljao ulogu zamenika. Zbog toga posedujem veliko iskustvo u vođenju, kao i razumevanje kako podići ekipu na viši nivo.
Spremna i jaka ekipa
Imam iza sebe tim igrača koji imaju i znanje i RP veštine, a koji su dokazano spremni za sve tipove ilegalnih aktivnosti — od turfova i grafita do otmica i organizovanih pljački. Pored toga, već imam okupljene ljude koji žele da budu deo Vagos organizacije od prvog dana.
Sistem prijema i kvalitet članstva
Svi novi članovi će proći kroz ispitivanje pravila i RP ponašanja. Biće dozvoljeno maksimalno 3 greške. Na taj način ćemo održati kvalitet i ozbiljnost organizacije.

Prvo pravilo: poznavanje pravila
Članovi Vagos organizacije moraće da znaju RP i pravila servera pre nego što postanu deo organizacije. Bez osnovnog znanja — nema ulaska u organizaciju.
Aktivnost i angažovanost
Aktivni članovi će biti nagrađeni napredovanjem i pohvalama, dok će neaktivnost i nepoštovanje biti sankcionisani.
Organizovane akcije i disciplina
Svakodnevno ćemo raditi na turfovima, grafitima, tajnim lokacijama i eventima. Toksicnost je zabranjena, a međusobno poštovanje je obavezno. Svaki član ima ulogu i zna svoj zadatak.
- Suspendovani
- Outsider
- Young Gun
- Dealer
- Tagger
- Tagger Leader
- Street Soldier
- Veteran
- Turfer
- Enforcer
- Lieutenant
- OG