Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Los Santos Vagos | Wayne Hunter

Status
Not open for further replies.

Wayne Hunter

Player
Player
📄 Lider Aplikacija — Los Santos Vagos

🔹 Informacije
Vaše ime IRL:
Gorazd
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 7–12 sati
Vaš Discord: dagiga0878
Vaše ingame ime: Wayne Hunter
Vaš ID: 24234

🔹 Organizacija:
Lider za:
Los Santos Vagos

🔹 Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Iskustvo u kriminalnim organizacijama

Bio sam deo svih kriminalnih organizacija na serveru i u većini sam obavljao ulogu zamenika. Zbog toga posedujem veliko iskustvo u vođenju, kao i razumevanje kako podići ekipu na viši nivo.

Spremna i jaka ekipa
Imam iza sebe tim igrača koji imaju i znanje i RP veštine, a koji su dokazano spremni za sve tipove ilegalnih aktivnosti — od turfova i grafita do otmica i organizovanih pljački. Pored toga, već imam okupljene ljude koji žele da budu deo Vagos organizacije od prvog dana.

Sistem prijema i kvalitet članstva
Svi novi članovi će proći kroz ispitivanje pravila i RP ponašanja. Biće dozvoljeno maksimalno 3 greške. Na taj način ćemo održati kvalitet i ozbiljnost organizacije.

🔹 Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Prvo pravilo: poznavanje pravila

Članovi Vagos organizacije moraće da znaju RP i pravila servera pre nego što postanu deo organizacije. Bez osnovnog znanja — nema ulaska u organizaciju.

Aktivnost i angažovanost
Aktivni članovi će biti nagrađeni napredovanjem i pohvalama, dok će neaktivnost i nepoštovanje biti sankcionisani.

Organizovane akcije i disciplina
Svakodnevno ćemo raditi na turfovima, grafitima, tajnim lokacijama i eventima. Toksicnost je zabranjena, a međusobno poštovanje je obavezno. Svaki član ima ulogu i zna svoj zadatak.

• Suspendovani​
  • Outsider​
  • Young Gun​
  • Dealer​
  • Tagger​
  • Tagger Leader​
  • Street Soldier​
  • Veteran​
  • Turfer​
  • Enforcer​
  • Lieutenant​
  • OG​
  • Co-Leader​
  • El Jefe (Leader)​

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u četvrtak 24.07.2025. sa početkom u 19h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom