Postovana administacijo restartovao sam windows jer sam imao problema sa spooferom koji koristim samo za fortnite i nista drugo osim fortnitea. Posle bana na jednom akauntu pretsao sam da citujem i shvatio sam sta sam uradio i nisam hteo da se to isto ponovi na novom akauntu. Dobio sam black listu zbog spoofera koji mi je neophodan za fortnite jer drugacije ne mogu da igram i imam dovoljno dokaza za to. Znam po pravilima da to ne smem da imam u kompu ali nisam imao nameru da to koristim za grand rp niti sam pomislio na to, ponavljam to mi je neophodno da bih igrao fortnite. Prihvatam svaki background check gp. 1.1, 1.2,1.3 itd.. Nikad nisam prekrsio ta pravila. U screenshotu dole se moze videti moj ban u fortniteu i jasno pise "You have been banned for TEAMING UP with a cheater" sto bi znacilo da nisam ja koristio ilegalne softvere nego ljudi sa kojima sam ja igrao. Neophodan mi je spoofer da bih mogao da nastavim da igram fortnite. Prihvatam sve sto je potrebno da bih dobio unblacklist da mogu da se vratim na ovaj prelep projekat. Takodje zelim da napomenem da imam dovoljno dokaza da je screenshot validan i da nije uzet sa interneta. Hvala!