Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Suspect ID
23980 53040 18183
Date of violation
Jul 21, 2025
Time of violation
23:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MIGHpRLVYIk

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

prilikom dolaska na lokalni poziv, zatekla sam GOV službenike van svjesti te su dva pripadnika SAHPa otvorili paljbu na mene (ID 53040, 18183), u tom trenutku igrač 23980 koji ne posjeduje biografiju ne čini ništa po tom pitanju, ne pokušava mi pomoći, i ne hapsi službenike koji su me upucali, što se smatra pod korupcijom jer nije zaštitio državnog službenika.

Igrači 53040 i 18183 ne posjeduje perk koji kaže da mogu ubiti pripadnike svoje sfere kako bi spriječili otkrivanje korupcije.

Tačno napisan perk koji trebaju imati: Igrač može da onesvesti ili eliminiše kolegu, kriminalca ili civila, kao i da uništi ili otkrije skrivenu kameru (uz upotrebu try komande) ako otkrije korupciju.

Pošto navedeni igrači 53040 i 18183 nemaju ovaj perk, i igrač 23980 koji uopšte nema biografiju tj. krši pravilo G.P. 6.4 ovdje se radi o WARNu na organizaciju SAHP.

Niti imaju perk koji im omogućava da me liše života, niti je igrač 23980 učinio ono što je trebao, a to je da ih pohapsi u uhvaćenoj korupciji.

Igrač 23980 je prekršio pravilo G.P. 6.4
Igrači 53040 i 18183 povlačenje biografije radi kršenja iste.

Napominjem, perk koji im omogućava suradnju sa kriminalcima ovo ne pokriva, pošto su učesnici ove RP situacije, svi pripadnici STATEa tj GOVa i SAHPa.

Lukile Whitee

Player
Player
Da li ste uništili kamericu? Samo to da pitam.
Uništiti kamericu je perk 4. A ako budemo uhvaceni u korupciji to samo znaci perk 6.
može biti bahat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu. A i Anja, selfreportas GOV koji ce zbog tebe dobiti pzd 5.11 jer sama patroliras getom. A taj perk nazalost nemas.

Anja Hey

#tetka
Player
Uništiti kamericu je perk 4. A ako budemo uhvaceni u korupciji to samo znaci perk 6.
može biti bahat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu. A i Anja, selfreportas GOV koji ce zbog tebe dobiti pzd 5.11 jer sama patroliras getom. A taj perk nazalost nemas.
Došla na pozvan lokal, sasvim legitimno, a mene i dalje zanima kako je vaš uhapšeni kolega saznao za vaše biografije koje su OC, dojavio Vam iako je vezan gdje se nalazi, nije ništa napravio po tom pitanju što pucate po meni, i još vas trojica radite PG, vozite trećeg u gepeku....

Lukile Whitee

Player
Player
Došla na pozvan lokal, sasvim legitimno, a mene i dalje zanima kako je vaš uhapšeni kolega saznao za vaše biografije koje su OC, dojavio Vam iako je vezan gdje se nalazi, nije ništa napravio po tom pitanju što pucate po meni, i još vas trojica radite PG, vozite trećeg u gepeku....
Da se nasmejem na ovo? Sama u geto na lokal? Pa ti si Anja svemoguća, sama u geto ne smes ni da prodjes, a ne da se zaustavis. Mi smo njih svo vreme pratili jer ste ga pored nas vezali. Pg nas trojica? Apsolutno ne, a za voznju u gepeku id 23980 neka dobije kaznu i to je to. 🤣

Status
Not open for further replies.
Top Bottom