Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za Los Santos Vagos | Fran Moreno

Fran Moreno

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Fran
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosjek online po danu: 4h-8h

5. Vaš Discord: fraoz

6. Vaše ingame ime: Fran Moreno

7. Vaš ID: 38374

Dodatne informacije

1. Lider za:
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Prvi razlog – Povratak Vagosa:

Los Santos Vagos je mnogo više od obične bande – to je ime sa istorijom, simbol koji je nekada imao neko značenje. Danas je taj identitet donekle izgubljen, a moj cilj je da ga vratim na mesto koje zaslužuje. Želim da Vagos ponovo bude prepoznat kao ozbiljna i organizovana banda u gradu – ne samo kroz razne akcije, već kroz i samu organiziranost. Fokus mi je na strogim kaznama, organizaciji i poštivanju. Vagos neće biti samo boja na duksu – biće ime koje će brujati kroz grad.

Drugi razlog – Iskustvo i kvalitetno vođstvo:

Godinama sam dio grada i prošao sam sve – od običnog člana , do pozicija HC. Znam kako funkcionišu kriminalne bande, ali još važnije – znam šta im najčešće fali. Lider mora biti prisutan, stabilan i sposoban da prepozna potencijal u ljudima. Moja prednost je u tome što gradim tim oko poverenja, jasne komunikacije i dugoročne vizije. Ne vodim ljude silom, već autoritetom koji se zasluži. Svaki član kod mene zna da ima priliku da napreduje ako pokaže inicijativu.

Treći razlog – Balans između RP-a i akcije:

Previše bandi danas funkcioniše po principu "samo pucaj, pa ćemo videti posle". Moj pristup je drugačiji. Smatram da svaka akcija mora imati razlog i posledicu. Želim da Vagos postane grupa koja kombinuje snagu i mozak – gde postoje taktika, IC planiranje i smisleni odnosi među članovima. Akcija će biti prisutna, naravno, ali iza nje će stajati priča. Nećemo biti još jedna grupa koja igra samo zbog pucnjave, već ozbiljna organizacija sa karakterom, vrednostima i dugoročnim ciljem.

3. Vaš Savjet za poboljšanje RolePlaya u organizaciji:

Jedan od ključnih problema koji često vidim u kriminalnim organizacijama je površni RP – igrači ulaze u organizacije samo zbog oružja i pucanja, bez ikakve dubine. Moj plan je da to potpuno promenim. Ako postanem lider, uvediću nekoliko ključnih RP reformi koje će Vagose izdvojiti od drugih:

1. Struktura i odgovornost:
Svaki član ima rang sa jasnim zaduženjima – od zaduženog za oružje, regrutaciju, pregovora. Svi znaju svoju ulogu i doprinose timu.

2. RP produbljivanje:
Uvodim IC primanja članova, testove lojalnosti i sl. , gde stariji članovi prenose znanje. Cilj je da banda ima autentičnu unutrašnju kulturu.

3. Saradnja, ne samo sukobi:
Prioritet su IC savezi, pregovori i konflikti s razlogom. Svaki sukob nosi posledice – ne igramo za killfeed, već za priču.

4. RP edukacija:
Novi članovi prolaze internu RP obuku – od ponašanja do pravila servera. Time podižemo kvalitet RP-a i izbegavamo OOC probleme.

5. RP događaji za zajednicu:
Organizovaću žurke, trke, borbe i druge javne evente u hoodu – da se Vagos pozicionira kao ime, ne samo kao banda.

RANKOVI:

1. Suspend

2. Diler

3. Capo

4. Ghetto

5. Criminal

6. Grafiti Team

7. Grafiti Leader

8. Choppa

9. Turfer

10. OG

11. Baja