Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review G.P 6.15, BAIT | 76096, 58190, 70290

Your ID
42306
Players nickname
Darko Kumara
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 22, 2025
Time of violation
02:46
Proofs
https://youtu.be/xQFIoJgZf3c

W1ck3D

Player
Player
Mili, nauci pravila, odbrojano sve cisto" Ja sam ti licno odbrojao i rekao kradja panela" a to ti se i cuje u POV-U, druga stvar kad brojis nekom ima pravo da te puca kad odbrojis. Ma da u ovom tvom slucaju to nije prica.. ODBROJANO TI JE a to sto ti nemas strah za zivot mislim da si se self reportao. Al admini znaju bolje nego mi. . A da ne pricam za ovo BAIT.. P.S. " Rekao sam ti da je moja ograda brojim ti do 3" tvoje rijeci, manje vutre sine izgorio si... Svako dobro mili

Last edited:

Nikos Spaghetti

Player
Player
Prvi nas covek dolazi do kuce i pali kamericu a onda dolazi i drugi nas clan a zatim i treci kad ubiju prva 2, sve se vidi na blipu.

U tom momentu kad 3 igrača Sonore ne poznavajući pravila grada krse nekoliko pravila a ovo im nije prvi put, uvek rade iste stvari i prave probleme na projektu kao sto se vidi u klipu, te ovakve stvari treba strogo kazniti.

1. Provociranje i cist bait penju se na ogradu ulaze i izlaze iz dvoriste cekajuci da izazovu neku reakciju.

2. Nema nikakvih panela vidi se dole i tacno vreme koje je, sve je moglo da bude samo ne kradja jel do panela i da ih ima dosli su 15min pre toga.

3. Nisu izdati uslovi i niste odbrojali a pucali ste 3+ člana familije LA SONORA krši pravilo grada.

4. Pucali ste na lice prilikom odlaska sa poseda.

Molim administraciju koja čita ovo da kazni svaki buduci offtopic, HVALA NAJLEPSE!

W1ck3D

Player
Player
Prvi nas covek dolazi do kuce i pali kamericu a onda dolazi i drugi nas clan a zatim i treci kad ubiju prva 2, sve se vidi na blipu.

U tom momentu kad 3 igrača Sonore ne poznavajući pravila grada krse nekoliko pravila a ovo im nije prvi put, uvek rade iste stvari i prave probleme na projektu kao sto se vidi u klipu, te ovakve stvari treba strogo kazniti.

1. Provociranje i cist bait penju se na ogradu ulaze i izlaze iz dvoriste cekajuci da izazovu neku reakciju.

2. Nema nikakvih panela vidi se dole i tacno vreme koje je, sve je moglo da bude samo ne kradja jel do panela i da ih ima dosli su 15min pre toga.

3. Nisu izdati uslovi i niste odbrojali a pucali ste 3+ člana familije LA SONORA krši pravilo grada.

4. Pucali ste na lice prilikom odlaska sa poseda.

Molim administraciju koja čita ovo da kazni svaki buduci offtopic, HVALA NAJLEPSE!
Vidi se da nemas pojma o pravilima pa naravno da cu doci 15 minuta prije, To sto si ti pojma nemas da si imao 2 panela to nije moj problem. Privi je bio za 15 min a drugi za 1 sat i 15 min. Dat ti je uslov legeno pogledaj malo bolje klip ja ti brojim i govorim kradja panela. Ti ocigledno legendo si pod dozom raznih narkotika cim ne znass sta pricas. Admini ce ovo pogledat pa cemo da vidimo ko je upravu. Lukiano kaze " Kradja panela ili odbrana panela nije validno izdat uslov, tj. uopste nije uslov." drug moj pojma ti nemas. Pozdrav momci nemam namjeru da se svadjam ovdje nek admini pogledaju i odluce svako dobro!

Top Bottom