Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39618
Players nickname
Dzeepa_Dzepson
Suspect ID
23980
Date of violation
Jul 21, 2025
Time of violation
23:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nlaklja2-kU

dzeepa

Player
Player
Poštovani,
Došli smo na podmornicu organizovano, od strane GOVa sa svojim kolegama, te smo primjetili da se neko tuče sa strane. Kroz RP smo prišli i evidetno vidjeli da su to kolege iz SAHPa, da pričaju o drogi, odbijaju saradnju itd. Na traženje legitimacija, igrač ID 23980 to odbija. Saučesnici iz SAHPa takođe pokazuju korupciju, a pri tom ne posjeduju biografiju za takvo ponašanje.
Na snimku se jasno vidi šta lica (ne)rade i kako se ponašaju. Evidentno je kršenje pravila G.P. 6.4, te smatram da lica trebaju da budu kažnjena za kršenje pomenutog pravila kao i SAHP kao organizacija.

ID 23980 - Korumpiran, bez biografije
ID 14167 - Korumpiran, bez biografije
ID 37888 - Korumpiran, bez biografije

David Goat

Player
Player
Ja nisam odbio da dadnem legitimaciju nego nisam znao kako te pritom sam vas pitao da mi kažete kako da dadnem i vi mi niste rekli

dzeepa

Player
Player
A i da nadodam ovo nije nikakav G.P 6.4 ja niti sam odbio legitimisanje nit ista za ovo jedino može da se izrekne IC kazne ali OOC nikako
Itekako jeste G.P. 6.4 . Vrijedjate sluzbena lica svi redom, a vi koji nemate bio ste duzni to da zaustavite i ne prikljucujete se istom cinu, inace krsite 6.4. S potpunim pravom ste vezani i odvuceni zbog vrijedjanja sluzbenog lica i nesaradnje/bahatog ponasanja, a 6.4 itekako postoji i prije razgovora sa vama, a i nakon.

David Goat

Player
Player
Itekako jeste G.P. 6.4 . Vrijedjate sluzbena lica svi redom, a vi koji nemate bio ste duzni to da zaustavite i ne prikljucujete se istom cinu, inace krsite 6.4. S potpunim pravom ste vezani i odvuceni zbog vrijedjanja sluzbenog lica i nesaradnje/bahatog ponasanja, a 6.4 itekako postoji i prije razgovora sa vama, a i nakon.
Ko je koga vredjao na snimku ja sam rekao da dilujemo drogu u šali a legitimaciju ti nisam odbio dati jer nisam znao kako

Sava Despotovic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

Nedovoljno dokaza
(trebali ste da mu kazete kako da vam da legitimaciju)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom