Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10348
Players nickname
Perhano_Lethal
Administrators nickname
RAGEMP
Date
Oct 12, 2023
Time
01:00
Proofs
https://prnt.sc/CKNnTuPKElpL

Perhano_Lethal

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se iskreno i sa poštovanjem u vezi trajnog bana koji sam dobio pre otprilike 2-3 godine, na svom nalogu Perhano_Lethal (ID: 10348). U tom periodu, zajedno sa cimerom (Smoke_Lethal – ID: 10366) koristili smo istu IP adresu, uz veoma lošu konekciju, i nismo bili sigurni šta je tačno uzrokovalo zabranu.

Naknadno sam razmišljao i jedina stvar koja mi pada na pamet jeste to što smo imali ubacene custom modele mape i menjali radio stanice (dodavali naše pesme), ali nismo koristili nikakve alate koji bi nam davali nepravednu prednost u igri. Apsolutno nikada nisam koristio čitove, niti bilo kakve zabranjene programe.

Na serveru sam proveo godine – igrao sam oko tri godine do trenutka bana, sada je prošlo još dodatne dve. Uložio sam mnogo vremena, truda i emocija u svoj lik i imovinu. Grand RP je bio deo moje zimske rutine i mesto gde sam uživao da se opustim i zabavim. Takođe, u SAMP zajednici sam aktivan još od 2013. godine, i nikada nisam imao problema sa poštovanjem pravila.

Znam da je prošlo dosta vremena, ali se iskreno nadam da ćete uzeti u obzir moju istoriju na serveru, iskrenost i činjenicu da zaista želim ponovo da igram – po pravilima, kao i ranije. Spreman sam da prihvatim bilo kakve dodatne provere ili uslove povratka ukoliko je potrebno.

Hvala vam unapred na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,
Perhano_Lethal
(ID: 10348)

Karlo Obama

Player
Player
Oni ti nemogu pomoc oko toga ja mislim, to je ban ako te je uhvatio anti cheat od Ragemp platforme i banovao te

Status
Not open for further replies.
Top Bottom