Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12081
Players nickname
Djoxa Spice
Suspect ID
32839
Date of violation
Jul 23, 2025
Time of violation
03:11
Proofs
https://youtu.be/8Jm_HsvshNA

djoka

Player
Player
Dobro vece Administracijo, lik me nije pormasio pogodio me je 6/6 sa heavy shotkom sto je veoma tesko sa njom, tako da stvarno mislim da poseduje neki cheat tako da bih voleo da se detaljno proveri njegov pc. Da napomenem da par puta nije imao pov na eventima i bio kaznjen za to.

djoka

Player
Player
Draga adminstracijo evo vam pov da dokazm da je djoka igrac u krivu !
Na povu se ne vidi chrosshair za ciljanje tako da se pitam kako mi je skinuo ceo pancir i ubio me u 3sec. Mislim da je bas tesko da me ispuca toliko bez chrosshair-a. I pretpostavljam da postoji razlog zasto nema chrosshair to jest ima cheat, pa je doticni pokusao da to nekako sakrije.

djoka

Player
Player
Dobro vece Administracijo, lik me nije pormasio pogodio me je 6/6 sa heavy shotkom sto je veoma tesko sa njom, tako da stvarno mislim da poseduje neki cheat tako da bih voleo da se detaljno proveri njegov pc. Da napomenem da par puta nije imao pov na eventima i bio kaznjen za to.
Evo i par dokaza kad smo bili u familiji zajedno koristio je cheat.

djoka

Player
Player
Draga adminstracijo evo vam pov da dokazm da je djoka igrac u krivu !
Mislim da je doticna osba drzala levi klik tokom pucanja zbog toga da je nisanio desnim klikom nisan bi mu ciljao direktno na mene. Pa imam veoma veliku sumnju da koristi nesto, pa bih vas zamolio da mu uradite pc check.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom