By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pov od pocetka kako je dosao do tu gde je slucaj je vredan editovao je video ili te trimovao i namestio
pov od pocetka gde si me udarao autom i gde si me pucao molim logovi da se provere
znaci on je mene udarao kolima zgrnuo u vodu i pucao me i onda je otisao malo dalje upalio kamericu i namesta ljudima ban! nek se da pov kako dolazi an slcuaj je vredan tek zamolio bi administraciju!!!i ovde je editao i pokusao da smesti ban coveku molim da se ovaj igrac banuje na forumu
pov od pocetka gledao sam strim na discordu sta si radio kako si pucao i udarao autom
posalji video od pocetka ne da editujes!!!!! predlazem ban ovog lika sto kaci ovako sa editanim videom
jel imas jos neki fake profilznaci on je mene udarao kolima zgrnuo u vodu i pucao me i onda je otisao malo dalje upalio kamericu i namesta ljudima ban! nek se da pov kako dolazi an slcuaj je vredan tek zamolio bi administraciju!!!
Draga Administracijo nek igrac da pov kako je prvo dosao do slucaj je vredan gde mu je auto nije dosao sigurno peske ili nek da ako je helijem motorom toga nema na snimku jer je editovao kad me je ispucao i udarao autom! banaj te ga sa foruma! I pre svega neka da pov od pocetka svegaaaaaaaaaaaaa
Dodji slobodno ingame sa svima da pricas i sa rajanom sine moj i sa luxom idi placi jos malo nece ti prihvatiti zalbu kidu pov od pocetka sherao sam im na discordu videli su! dzabe si kacio pov od pocetka kako si dosao daj hahajel imas jos neki fake profil
evo dokaz ovo ako sam ja svaka ti cast ondajel imas jos neki fake profil
evo i drugi dokaz ako sam ja svaka cast. poslusaj glas ko je rekao jesi retardiran na snimku!!jel imas jos neki fake profil
idi placi sad jos malo kad das pov od pocetka mozda ce i biti prihvaceno pozjel imas jos neki fake profil
ne bojim se niceg ti si obican ban evader kog treba ukloniti sa projektajel imas jos neki fake profil
pov od pocetka admini da traze ovo je namesteno matere mi moje svega mi nek da kako dolazine bojim se niceg ti si obican ban evader kog treba ukloniti sa projekta