Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61768
Players nickname
savica federov
Administrators nickname
aldin_verstappen
Date
Jul 13, 2025
Time
00.00
Proofs
s

Celavi

Player
Player
Molba za unban – Savica Federov

Poštovani administratori Grand RP servera,

Moje ime je Savica Federov, i igram na vašem serveru već više od godinu dana. Pišem vam ovu poruku sa iskrenom molbom da preispitate odluku o mom banu i razmotrite mogućnost mog unbana.

Tokom svog vremena na serveru, Grand RP je za mene postao više od obične igre – to je zajednica u kojoj sam stekao prijatelje, razvio RP veštine i uživao u svakodnevnim interakcijama sa drugim igračima. Ako sam prekršio pravila, iskreno se izvinjavam i prihvatam punu odgovornost za svoje postupke. Moj cilj nikada nije bio da narušim kvalitet igre ili pravila koja održavaju red na serveru.

Smatram da sam iz svog grešnog postupka naučio lekciju i da zaslužujem drugu šansu da se pokažem kao odgovoran i korektan član zajednice. Ubuduće ću još više poštovati pravila i doprinositi pozitivnoj atmosferi na serveru.

Još jednom vas molim da razmotrite moju molbu i date mi priliku da nastavim igrati i doprinositi Grand RP zajednici.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav,
Savica Federov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom