Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10494
Players nickname
Igor Jokovic
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
May 24, 2022
Time
13:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mHYQSPFijAk&ab_channel=Dzigi

Dzigi

Player
Player
Postovani Ivkez i Jerry, jasno mi je zbog cega sam dobio ban na 3 dana za bug abuse. Zelio bih samo objasniti da sam dok sam bio u animaciji za pljackanje auta htio da pritisnem G - 3 da bih vidio vrijednost auta i prebrzo sam stisnuo 3 poslije G (nije stigao da mi se otvori menu sa komandama) i moj karakter je pojeo hranu koja je stojala na slotu 3. Shvatam da se to racuna kao bug abuse jer sam izasao iz animacije medjutim meni je bilo ograniceno svo kretanje i koristenje bilo cega (i ako moj karakter nije radio animaciju ja nisam mogao da mrdnem ni nista dok nije animacija prosla samo je moj karatker normalno stojao). U koliko bih mogao da dobijem unban puno bi mi znacilo jer i ako izgleda da sam zloupotrijebio nesto, meni igrica nije dozvolila da ista uradim dok ne prodje animacija i nisam namjerno prekrsio ovo pravilo. Ponavljam tek kada je prosla animacija i kada sam trebao da sjednem u ukradeno auto, meni je bilo dozvoljeno da se pomjeram, skocim i bilo sta drugo. Hvala svakako.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom