Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9883
Players nickname
Milan Lalic
Administrators nickname
Aldin Verrstappen
Date
Jul 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/_o0hZgNRCCI?si=dnI2JsfY8bCV5QrT

Mike Black

Svaki Dan Ko Petak...
Player
Dobar dan/vece administracijo ovog divnog projekta pre 3-4 meseci sam dobio ban za G.P 1.1 od Tica Abyys ban je trajao 60 dana gde ga je zatim Mujo Simba Povecao na 9999
Posle nekoliko ne uspelih prijava napokon sam bio unbanovan i za tu kaznu i za kaznu za psovanje projekta od mog twink naloga kizna ke bila izdata od strane Aldin Verrstappen-a moj twink nalog ostaje banovan niti bih zeleo da bude drugacije ali moj main nalog 9883 bi voleo da mu se skine kazna koju je posle nekog vremena ponovo izdao Aldin Verrstappen i dao mi blacklist-u ja samo zelim da se sa mog naloga podigne kazna za koju ja razumem zasto je tu i zasto nije drugacije i uzasno mi je zao sto sam govorio/cinio nesto lose ovom divnom projektu i zeleo bih drugu sansu ako ne za social club onda makar samo za nalog samom po sebi jer prosli put Mujo Simba nije mogao naci na koje ime je regostravan moj Grand rp nalog tako da uz vasu dozvolu bih hteo da koristim drugi social club da igram na svom starom nalogu gde cu se pobrinuti da niko nema pristup mojoj sifri i staviti 2FA na njega i nikako necu ciniti zlu projektu jer mislim da je to bilo glupo i nepristojno od mene da govorim lose u vremenu besa, stresa pod kojim sam bio kada sam dobio ban za G.P 1.1 , zbog svih dobrih secanja na ovaj projekat i uz podrsku prijatelja odlucio sam napisati ovu prijavu u slucaju ako Grand RP RS#1 administracija bi bila zeljna da mi da opciju da opet zaigram na divnom projektu jer ja mislim da ljudi uce na svojim greskama i da kroz losa i dobra iskustva postajemo sve vise mi i to nas cini ljudima, Puno hvala na citanju zelim vam sve najbolje i najlepse i posebno za ovako dobar projekat.

Grand RP RS#1 ON TOP!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom