Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unblacklist/Unban Appeal za Psovanje projekta,G.P 1.1 | Aldin,Tica,Mujo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9883
Players nickname
Milan Lalic
Administrators nickname
Aldin Mujo Tica
Date
Jul 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/_o0hZgNRCCI?si=aauX0iH-LRQLE6Y8

Mike Black

Svaki Dan Ko Petak...
Player
Dobar dan draga administracijo odlucio sam ponovo pisati prijavu iz razloga da bi bile sto vece sanse da se desi moj unban naloga i social cluba.
Pre 3-4 meseca sam dobio ban na svom main nalogu [ Milan lalic 9883 ] za Generalno pravilo 1.1 od strane TIca Abyss hteo sam da sacekam moj ban da prodje misleci da je tu kraj ali posle 2 nedelje igranja na twink-u moji prijatelji su svi dobili unban a ja ne i proveravajuci vreme do kraja bana primetio sam da mi je Mujo Simba povecao kaznu na 9999 dana razlog mog bana je bio to sto nisam prijavio IP-Shift na mom main ali jesam na twink-u Stevan Black sto je dovelo do bana mog-a main-a, posle toga sam bio frustriran i ljut jer sam bio banovan a moji prijatelji nisu usao sam opet na moj twink i pravio haos jako se kajem za to sto sam radio jer sam u tom momentu besa,tuge,nervoze reko lose o projektu i stvarno se kajem zato jer vredjam ovako divan projekat jer kada se setim na sva dobra secanja dole cu dokazati da sam stalno igrao na ovom divnom projektu

Prvi put kada sam bio okacen (menjao sam glas radi zezanja)
Moja kacenja:
Moji prvi video kada sam kacio:

Ime social cluba je: PlazmaKeksPMK Sadasnje ime je: Symphonyy33
Ime steam: Qweazy YN

Uz vase odobrenje bih rado igrao na novom social clubu da vam ne smeta da trazi te moj social club jer prosli put Mujo Simba je imao probleme jer nije mogao da ga nadje tako da bih bio zahvalan da ne moram da se mucim da nadjem sve podatke o social clubu

Puno hvala na citanju i jos mnogo puno hvala za ovako dobar projekat i opet vam kazem da se kajem za psovanje

Ako trazi te sliku kako sam banovan dostavicu dole ako je potrebno

GRAND RP RS#1 ON TOP

❤️❤️❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom