Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2888
Players nickname
Mare Delfloress
Suspect ID
18183, 51172
Date of violation
Jul 24, 2025
Time of violation
15:25
Proofs
https://youtu.be/iW9eYMuzJgw

Mare Delflores

Player
Player
Cao pre svega, ocu da prijavim ove jer sam doso ispred sahpa trazio hc-a i onda je 18183 postavio spike izvadio me iz auta i otiso da me roba.
Momci imaju biografiju za bahato ponasanje al kako ja znam ako su mnogo bahati i napusavaju kurcemi i da govore da sam od majmuna sto se prodrazumeva kao da me je majmun napravio sto je mene mnogo povredilo kaznite jer ovakam rp da me vredjaju napusavaju kurcem nije uredu.
Hvala u napred,
uzivajte...

veljko310

Player
Player
[
Cao pre svega, ocu da prijavim ove jer sam doso ispred sahpa trazio hc-a i onda je 18183 postavio spike izvadio me iz auta i otiso da me roba.
Momci imaju biografiju za bahato ponasanje al kako ja znam ako su mnogo bahati i napusavaju kurcemi i da govore da sam od majmuna sto se prodrazumeva kao da me je majmun napravio sto je mene mnogo povredilo kaznite jer ovakam rp da me vredjaju napusavaju kurcem nije uredu.
Hvala u napred,
uzivajte...
Bato gledaj malo perkove pa ce vidis,+poseduju bio.

Tarci Karamelo

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Obadvoje imaju biografije koji im omogucavaju da se bahato ponasaju prema civilima kolegama itd...
Ko sto se moze vidjeti ovdje Ante Montana | 51172 & Ognjen Loco | 18183 pogledaj te 5. perk po redu od svake biografije
Bahatost znaci ( Da vas nazivaju ruznim imenima , da vas ne postuju itd... )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom