Ime: Joza Schlagenhaft
Pol: Muški
Starost: 36 godina
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Italijan (porijeklom s Balkana)
Mjesto rođenja: Bologna, Italija
Otac: Milan Schlagenhaft
Majka: Tamara Schlagenhaft
Težina: 100 kg
Visina: 205 cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Bjela
Tetovaže: Ljeva ruka,Desna Ruka,Desna noga,Ljeva noga, Lice,Vrat
Prednosti: Snalažljiv, dobro baratam svim vrstama oružja i odličan sam za volanom
Slabost: Ne mislim – već odmah uradim ono što mi prvo padne na pamet
Odrastao je u teškim uvjetima, gdje je pravda bila privilegija, a zakon samo prepreka za one bez veza. Dok su drugi gradili snove, Joza je učio kako se preživljava. Bio je ogroman, jak i neupadljivo mudar. Crne oči i crna kosa davale su mu hladan, ali fokusiran pogled. Iako nikada nije imao tetovaže, njegove šake su bile dovoljan podsjetnik na život koji je vodio – žuljevite, snažne i brze.
Od malih nogu nije vjerovao u sistem. Naučen da se istina brani šakama, a pravda dolazi bez dozvole, razvio je instinkt djelovanja prije razmišljanja. Iako brzoplet, Joza je bio neumoljiv kad se radilo o zaštiti nevinih. Njegova reputacija gradila se brzo: čovjek koji zna koristiti svako oružje, vozač koji bježi bez greške, i ratnik koji se ne boji ni kad je sam protiv dvojice.
Prije četiri godine, nakon što je u Napulju sam neutralizirao trojicu opasnih trgovaca oružjem, ponuda iz FIB-a došla je brzo. Iako isprva smatran previše "sirovim" za sustav, Joza je ubrzo pokazao da upravo takvi ljudi rješavaju poslove koje drugi ne mogu ni razumjeti. Danas, sa 36 godina, postao je nezamjenjiv u operacijama visokog rizika. Radi sam, odlučuje sam, i odgovara samo svojoj savjesti.
Za Jozu, pravda nije papir – pravda je potez, metak, kočnica, šaka. Gdje se on pojavi, tišina nastupa – jer neprijatelji znaju da je stigao neko tko ne pregovara. Samotnjak s porijeklom, agent bez straha. Balkanska krv u talijanskim žilama – i nepogrešiv osjećaj za ono što je ispravno.
1.Joza moze pružati prvu pomoć,pretrazivati,uzimati stvari sa poda, vezati ruke, ubacivati u vozilo,izbacivati iz vozila, ukrade gotovinu sa revolverom/tejzerom u ruci.
2.Joza može voziti vozila off-road (do 60 km/h)
3.Joza može sam krenuti na dvojicu (ne boji se dva pištolja).
4.Joza može pretraživati s obje strane.
5. Joza može nosit ilegalno oružje(xxx)
Pol: Muški
Starost: 36 godina
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Italijan (porijeklom s Balkana)
Mjesto rođenja: Bologna, Italija
Otac: Milan Schlagenhaft
Majka: Tamara Schlagenhaft
Težina: 100 kg
Visina: 205 cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Bjela
Tetovaže: Ljeva ruka,Desna Ruka,Desna noga,Ljeva noga, Lice,Vrat
Prednosti: Snalažljiv, dobro baratam svim vrstama oružja i odličan sam za volanom
Slabost: Ne mislim – već odmah uradim ono što mi prvo padne na pamet
Životna priča:
Joza Schlagenhaft rođen je 1989. godine u radničkoj četvrti Bolonje, Italija, kao sin Milana i Tamare Schlagenhaft – imigranata s Balkana. Njegov otac je u Italiju došao iz tadašnje Jugoslavije, bježeći od rata, dok je majka bila porijeklom iz jednog malog sela na granici Bosne i Crne Gore. Njihova skromna prošlost bila je obilježena borbom, čeličnom disciplinom i tišinom onih koji su previše vidjeli, a premalo rekli. Tu tišinu naslijedio je i Joza.Odrastao je u teškim uvjetima, gdje je pravda bila privilegija, a zakon samo prepreka za one bez veza. Dok su drugi gradili snove, Joza je učio kako se preživljava. Bio je ogroman, jak i neupadljivo mudar. Crne oči i crna kosa davale su mu hladan, ali fokusiran pogled. Iako nikada nije imao tetovaže, njegove šake su bile dovoljan podsjetnik na život koji je vodio – žuljevite, snažne i brze.
Od malih nogu nije vjerovao u sistem. Naučen da se istina brani šakama, a pravda dolazi bez dozvole, razvio je instinkt djelovanja prije razmišljanja. Iako brzoplet, Joza je bio neumoljiv kad se radilo o zaštiti nevinih. Njegova reputacija gradila se brzo: čovjek koji zna koristiti svako oružje, vozač koji bježi bez greške, i ratnik koji se ne boji ni kad je sam protiv dvojice.
Prije četiri godine, nakon što je u Napulju sam neutralizirao trojicu opasnih trgovaca oružjem, ponuda iz FIB-a došla je brzo. Iako isprva smatran previše "sirovim" za sustav, Joza je ubrzo pokazao da upravo takvi ljudi rješavaju poslove koje drugi ne mogu ni razumjeti. Danas, sa 36 godina, postao je nezamjenjiv u operacijama visokog rizika. Radi sam, odlučuje sam, i odgovara samo svojoj savjesti.
Za Jozu, pravda nije papir – pravda je potez, metak, kočnica, šaka. Gdje se on pojavi, tišina nastupa – jer neprijatelji znaju da je stigao neko tko ne pregovara. Samotnjak s porijeklom, agent bez straha. Balkanska krv u talijanskim žilama – i nepogrešiv osjećaj za ono što je ispravno.
Ishodi:
1.Joza moze pružati prvu pomoć,pretrazivati,uzimati stvari sa poda, vezati ruke, ubacivati u vozilo,izbacivati iz vozila, ukrade gotovinu sa revolverom/tejzerom u ruci.
2.Joza može voziti vozila off-road (do 60 km/h)
3.Joza može sam krenuti na dvojicu (ne boji se dva pištolja).
4.Joza može pretraživati s obje strane.
5. Joza može nosit ilegalno oružje(xxx)
Last edited: