Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Ghost
Administrators nickname
Paca Vice
Date
Jul 25, 2025
Time
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1002278/

Jefta666

Player
Player
Postovana administracijo, sumnjam u ovog doticnog admina na korupciju, znam iz pouzdanih izvora da je dobar sa Doticnom iz POVa i sa doticnim 28281

Stavio sam zalbu na ID 28281 gdje je napravio GP 6.15 jasno se vidi da sam poslusao sve njegove zahtjeve, na kraju je bez brojanja napravio GP 6.15 ali doticni administrator Pace Vice trazi duzi POV, naravno ocito mu nije dovoljno 36 sec pa saljem duzi POV od brane gdje se jasno vidi da 28281 pretrazuje od ISPRED a nema to u biografiji, sve uslove sam napravio, jos me opuca revom, evo link zalbe, aldine ako je potrebno imam pov od 10 15 minuta koji mogu okacit ali JASNO se vidi GP 6.15

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Admin ce biti upozoren za gresku, korupcije nema , samo greska u odluci , sto se tice zalbe
ID 64734 dobit ce kaznu za FailRp + PG - Pisanje na fam chat dok si vezan
ID 28281 dobit ce kaznu za GP6.15 + FailRp + Rp2Win - Davanje RP zahtjeva da se neko ubije nije dozvoljeno i vodi iskljucivo u pobjedu rp-a osobe koja izdaje zahtjev + to nije validan rp razlog + nema brojanja​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom