Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37531
Players nickname
Lui Pecurkica
Administrators nickname
Adam Salamanca
Date
Jul 26, 2025
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1090613/#post-3804759

luipecurkica

Player
Player
Postovana administracijo vec neko vrijeme lajvam na tiktoku i strimam grand, jucer me lik koji uopce nije bio povezan sa situacijom nit je snimak bio njegov nego je on samo screen recordo moj lajv i okacio situaciju u kojoj on uopce nije ni bio a jasno se moze vidjeti u postavljanje zalbe da admin moze odbit zalbu ako osoba koja kaci zalbu nije povezana sa situacijom. Mislim da odluku koju je admin donjeo nije pravedna jer ipak ja strimam i di bi ja bio ako bi me svaki lik koji gleda moj lajv cekao da i malu gresku napravim a on uopce nije povezan sa danom situacijom koju on kaci. Hvala i ugodan dan vam zelim.

luipecurkica

Player
Player
Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:

• Žalba nije u obliku obrasca žalbe;
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )
  • Dokaz uploadovan na druge izvore;
  • Nakon prekršaja prošla su 2 dana;
  • Žalba sadrži uvrede, drskost ili neadekvatnost;
  • Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju);
  • Ako se mikrofon od osobe koja podnosi zalbu ne cuje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom