Osnovne informacije
1. Vaše ime IRL: David2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-8 sati
5. Vaš Discord: david_36887
6. Vaše ingame ime: David Goat
7. Vaš ID: 23980
1. Lider za:
Marabunta Grande2. Zašto želim biti lider ove posebne organizacije?
2.1.
Već duže vreme sam aktivan na ovom projektu i razvijam duboku strast prema tematici kriminalnih i ilegalnih aktivnosti. Organizacija Marabunta Grande imala je ključnu ulogu u mom razvoju – najviše sam bio angažovan upravo u njoj, i ostavila je snažan i trajan utisak na mene. Zato bi mi izuzetno značilo da dobijem priliku da je vodim kao lider.Pored toga, imam konkretno iskustvo u vođenju – bio sam zamenik skoro svih kriminalnih organizacija na serveru. To mi je omogućilo da izgradim efikasne strategije za vođenje tima, organizaciju akcija i održavanje stabilnosti unutar grupe.
Kroz rad u različitim kriminalnim strukturama, stekao sam širok uvid u njihovo funkcionisanje. Dobro poznajem pravila grada, kao i specifične potrebe koje ovakva organizacija mora da ispuni. Iako nisam previše strog, smatram da su red, disciplina i međusobno poštovanje neophodni za dugoročan uspeh.
2.2.
Moj glavni cilj kao lidera jeste da izgradim organizaciju koju će njeni članovi voleti, poštovati i rado predstavljati. Želim da prenesem svoje znanje i iskustvo novim članovima, pomognem im da pravilno razumeju značaj ilegalnih radnji i da ih na ispravan način primene u praksi. Uvek ću im biti na raspolaganju – za pitanja, objašnjenja i podršku.Pristupiću selekciji članova ozbiljno i detaljno, kako bih osigurao da tim bude sastavljen od posvećenih i odgovornih pojedinaca. Kršenje pravila neće biti tolerisano – u zavisnosti od težine prekršaja, slediće odgovarajuće sankcije (upozorenje, suspenzija, izbacivanje). Na taj način čuvamo profesionalnost i integritet cele organizacije.
2.3.
Već sada imam oformljen tim od više od 10 iskusnih i motivisanih ljudi koji tačno znaju šta se od njih očekuje. Oni će biti oslonac pri pokretanju organizacije, ali i podrška novim članovima u periodu adaptacije. Pravila važe jednako za sve – nema privilegovanih. Smatram da je poštovanje i fer odnos među članovima temelj svakog uspešnog tima.3. Kako će funkcionisati moja organizacija
Rangovi će se dodeljivati na osnovu zalaganja, aktivnosti i lojalnosti. Biće jasno definisana razlika između viših i nižih činova, uz međusobno poštovanje i saradnju. Viši rangovi imaće zadatak da budu primer drugima – pruže podršku, upute mlađe članove i olakšaju im ulazak u sistem.Akcije će biti redovne, dobro isplanirane i raznovrsne – od talačkih situacija, pljački prodavnica i banaka, do napada na gun store-ove i druge ilegalne aktivnosti koje doprinose uigranosti i dinamici tima.
Zalažem se za odgovornost, doslednost i održavanje date reči. U prošlosti sam se suočavao sa neispunjenim obećanjima i smatram da je poverenje unutar organizacije ključ njenog opstanka. Zato ću se truditi da budem lider koji stoji iza svojih reči i delima pokazuje posvećenost timu.
RANKOVI
13. Marabunta Goat
12. Goat Junior
11. Top O.G.
10. O.G.
9. Turfer
8. Enforcer
7. Graffiti Team Leader
6. Graffiti Team
5. Ghetto Cleaner
4. Ghetto Junior
3. Dealer