Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Zizi Shayk

Vasopsyho

Player
Player
1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Vasilije
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 4-10h
5. Vaš Diskord : akaponevic
6. Vaše Ingame ime : Zizi Shayk
7. Vaš ID : 63793

Dodatne Informacije:

1. Lider za:
Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Tri razloga s objašnjenjem):

• Iskustvo u državnim organizacijama i želja za izazovom: Kroz vreme provedeno u različitim državnim frakcijama, stekla sam značajno iskustvo u vođenju, organizaciji i komunikaciji. Verujem da je sada pravi trenutak da preuzmem odgovornost za jednu ozbiljnu kriminalnu organizaciju, i iskoristim svoje znanje na nov, izazovniji način – u ulozi lidera bande.
  • Povratak reputacije Marabunta Grande bande: Oduvek sam pratila razvoj i padove kriminalnih organizacija na serveru. Marabunta Grande je nekada bila jedan od ključnih igrača u getu, i moj cilj je da joj vratim taj status. Uz pravu ekipu, organizaciju i konstantnu aktivnost, želim da postanemo jedna od najdominantnijih bandi na serveru.
  • Specifičnost lokacije i potencijal koji HQ nudi: Marabunta HQ ima ogroman potencijal – prostorno je odvojen, s više spratova i krovova koji omogućavaju raznovrsne RP scenarije, kako za ilegalne aktivnosti, tako i za svakodnevni život bande. Upravo to mesto me dodatno motiviše da ovu organizaciju podignem na viši nivo.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

• Podizanje aktivnosti i timska organizacija: Moj fokus će biti na stalnoj aktivnosti članova – zajedno sa već okupljenom i uigranom ekipom, planiram da svakodnevno organizujemo različite RP akcije: talačke situacije, pljačke radnji i oružarnica, kao i učešće u većim sukobima s drugim kriminalnim grupama i državnim frakcijama.
  • Graffiti i turf dominacija: Posebno ću formirati timove za grafite i turf ratove. Cilj je da Marabunta boja bude prisutna u celom getu, i da turf sezona bude u znaku naše bande. Aktivnosti će biti planski vođene, a članovi motivisani da daju svoj maksimum.
  • Unutrašnja pravila i stabilnost: Na samom početku, u dogovoru s ključnim članovima, biće definisana interna pravila ponašanja. Svaki član moraće ih poštovati – bez konflikata unutar bande, uz poštovanje hijerarhije i discipline. Stabilna i dobro organizovana unutrašnjost je osnova za bilo kakav napredak.
  • Savezi i odnosi s drugim bandama: Biću otvorena za saradnju s drugim bandama, ali uz jasno definisane granice poštovanja i zajedničkog interesa. Svaki savez mora imati smisla i koristi, a ne narušavati identitet Marabunte.
  • Odbrana od racija i RP s državnim organizacijama: Sve potencijalne racije i napadi od strane državnih organizacija biće tretirani ozbiljno i organizovano. Nećemo dozvoliti da iko lako uzme kontrolu nad našom teritorijom – svaki napad biće RP-ovan kvalitetno i s otporom koji dolikuje pravoj bandi.

Zaključak:

Imam jasnu viziju, ozbiljnu i odgovornu ekipu uz sebe, kao i iskustvo koje mi omogućava da ovu organizaciju vodim na kvalitetan i organizovan način. Cilj mi nije samo lider pozicija – već izgradnja ozbiljne bande koja će ostaviti trag na serveru.

Top Bottom