Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/ttjIqun

Matke_Reyli

Player
Player
Zdravo,

Ovde [tvoje korisničko ime], i prvo što želim da uradim jeste da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja koje je dovelo do mog bana. Zaslužujem svaki warn koji sam dobio, i ne tražim da se moj postupak opravda – već samo da se pogleda iz ugla nekoga ko je naučio lekciju.

Ponekad se zanesemo u igri, izgubimo granicu između zabave i nepoštovanja pravila. To mi se, nažalost, desilo. Ali ono što razlikuje igrača od trola je sposobnost da prizna grešku i potrudi se da je ne ponovi.

GTA RP nije samo igra za mene – to je mesto gde sam upoznao sjajne ljude, kreirao lude priče i bežao iz svakodnevnice. I sad, kada mi je to oduzeto, tek shvatam koliko mi zapravo znači.

Zato vas molim, kao administratora i kao osobu koja zna koliko ovaj svet može da bude zabavan kad se igra po pravilima, da mi date još jednu šansu. Ako to znači da moram da igram pod pojačanim nadzorom – prihvatam. Ako treba da prođem kroz dodatnu proveru ili test – spreman sam. Samo želim priliku da pokažem da mogu bolje.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Pozdrav,
[Matke_Reyli]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom