Poštovana administracijo, želim da Vam se izvinim na to što sam uradio i da vam obećam da se više nikada neće ponoviti. Stvarno se izvinjavam i nisam bio upućen u vezi social cluba i da nisam smeo da menjam social club. Znam da ste mi već jednom dali novu šansu i da je na moju krivicu nisam iskoristio tako da Vas molim da mi date novu šansu jer obećavam da se više nikada neće ponoviti. Nažalost ne mogu da vam opišem koliko mi nedostaje ovaj server i koliko bi bio sretan da ponovo zaigram na ovom serveru. Neko će možda pomisliti da sam lud jer toliko molim za unban ali ja samo želim da vam dokažem da stvarno nije bilo nikakve namere i da se nećete pokajati zbog toga ako mi date novu šansu. Nisam bio igrač koji je kršio previše pravila, stvarno sam gotivio čitav community i upoznao previše dragih osoba. Ja se još jednom veliko izvinjavam nisam stvarno želeo da naštetim nikome jednostavno se desilo šta se desilo i tek nakon bana sam bio obavešten da to ne smem da radim. Hvala vam puno na vremenu kojem ste izdvojili da pročitate ovu žalbu i nadam se pozitivnom odgovoru.
Takodje želeo sam da vas pitam ukoliko bih mogli da mi date odgovor, da li ako nekim slučajem ne dobijem novu šansu da li cu ikada moci da nastavim da igram na ovom predivnom projektu, da li cu možda morati novi social club da kupim ili nešto drugo. Želim Vam prijatan dan draga Administracijo!
Takodje želeo sam da vas pitam ukoliko bih mogli da mi date odgovor, da li ako nekim slučajem ne dobijem novu šansu da li cu ikada moci da nastavim da igram na ovom predivnom projektu, da li cu možda morati novi social club da kupim ili nešto drugo. Želim Vam prijatan dan draga Administracijo!