Ime: Gargamel
Pol:Musko
Starost:34
Nacionalnost:Srbin
Rasa:Belac
Mesto rodjenja:Leskovac srbija
Otac: Srdjan
Majka: Vesna
Tezina: 74KG
Visina:183CM
Boja ociju: Braon
Boja kose:Cela
Tetovaze:Nema
Prednosti: Kad pije ne zaustaje
Slabost: Poso Koks
Životna priča: 200+ Reci
Oduvek mene su zvali GARGAMEL obicno zato sto sam uvek bio nadrkan mrzovoljan i celav takav sam bio i ostao . Rodio sam se u srbiju specificno u Leskovac ziveo sam u zgradi gde je lift bio pokvaren a ja ziveo na zadjen spratu i imao komsiju koji je bio pedofil i voleo decu.Za njega je to ilo normaln
d malih nogu io sam na tatu zanimaljo me je samo cigare pivo .Nisam io glup ali me nikad nije zanimala skola jer su svi znali da od skole nema nista.Kao mali ucio sam od tate radio kao mehanicar a posto sam bio dete i niko nebi sumnjao uvaljivao sam i ljudima travu.Posle posla i uvek isao u kladionicu i prokocko pare koje sam zaradio bilo to 10e 100e 1000e ili 10000e.San mi je bio da budem neprimetljim drug dealer zbog toga sam odlucio da idem u los santos da bih imao vise sanse za uspeh i mnogo vise kupaca jer su tama svi zavinsi i smrde na travu .Ponekad sam je i umesto dealovanje uzimao za sebe pa sam ponekad bio u gubitku uglavnom sam je koristio kad sam pijancio uzeo dosu da mogu vise da pijem radio sam svasta pio pusijo drogiro jebo i mnogo toga io sam jedno ili mozda najbolji diler ovog grada los santosa poceo sam uvaljivat i koks i super mi je islo sadio sam kanabis po 1 svaki dan i tako na crnom firmu napravio i nadam se da me nece otkriti i verovatno nece nisam ja kao ostali ja sam drugaciji
Vas Gargamel..
Ishodi:
1Gargamel je vrlo iskusan i dobar pucac sto mu dozvoljava da ide 2v1.
-
2 Gargamel je veoma iskusan vozac sto znaci da moze da vozi kola do 75km na sljumku/travi/uzbrdicu/nizbrdicu
_
3 Gargamel moze da vozi, prica na radio, pretrazuje pljacka sa bilo koje strane sa revolverom u ruci
4 Gargamel moze nositi ilegalno oruzje (xxx)
5 Gargamel moze koristiti bilo koje heavy oruzje
Hvala vam na citanju draga administraciju bicu zadovoljan bilo kojom odlukom!!!
Pol:Musko
Starost:34
Nacionalnost:Srbin
Rasa:Belac
Mesto rodjenja:Leskovac srbija
Otac: Srdjan
Majka: Vesna
Tezina: 74KG
Visina:183CM
Boja ociju: Braon
Boja kose:Cela
Tetovaze:Nema
Prednosti: Kad pije ne zaustaje
Slabost: Poso Koks
Životna priča: 200+ Reci
Oduvek mene su zvali GARGAMEL obicno zato sto sam uvek bio nadrkan mrzovoljan i celav takav sam bio i ostao . Rodio sam se u srbiju specificno u Leskovac ziveo sam u zgradi gde je lift bio pokvaren a ja ziveo na zadjen spratu i imao komsiju koji je bio pedofil i voleo decu.Za njega je to ilo normaln
Vas Gargamel..
Ishodi:
1Gargamel je vrlo iskusan i dobar pucac sto mu dozvoljava da ide 2v1.
-
2 Gargamel je veoma iskusan vozac sto znaci da moze da vozi kola do 75km na sljumku/travi/uzbrdicu/nizbrdicu
_
3 Gargamel moze da vozi, prica na radio, pretrazuje pljacka sa bilo koje strane sa revolverom u ruci
4 Gargamel moze nositi ilegalno oruzje (xxx)
5 Gargamel moze koristiti bilo koje heavy oruzje
Hvala vam na citanju draga administraciju bicu zadovoljan bilo kojom odlukom!!!