Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande I Lui Alcaponne

Luii Alcapone

Player
Player

1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Nikola
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 8-10h
5. Vaš Diskord : simelaaa
6. Vaše Ingame ime : Lui Alcaponne
7. Vaš ID : 77529

Dodatne informacije

1.Lider za.....Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1. O meni i mojim iskustvima
Zovem se Nikola, imam 19 godina i aktivno igram na Grand RP serveru. Tokom svog vremena na serveru bio sam high command u skoro svakoj kriminalnoj organizaciji, što mi je omogućilo da steknem bogato iskustvo u vođenju, organizaciji članova i sprovođenju raznih kriminalnih aktivnosti na RP način.

Poznat sam kao kulturan i strpljiv igrač, uvek spreman da sasluša druge i pomogne, novim članovima organizacije. Smatram da je dobra komunikacija i međusobno poštovanje ključ uspešne organizacije.

Već duže vreme razmišljam o tome da postanem lider neke organizacije, i sada osećam da je pravo vreme za to. Imam dovoljno znanja, iskustva i podrške da preuzmem tu odgovornost i učinim Marabuntu ozbiljnom i aktivnom organizacijom, uz poštovanje pravila i kvalitetan RP.

2.2. Moj cilj kao lider

Moj cilj kao lider Marabunta Grande je da izgradim najjaču i najaktivniju bandu na serveru, koja će se izdvajati po ozbiljnosti, disciplini i međusobnom poštovanju. Želim da okupim ekipu koja je ozblijna i dobra za druzenje!

U organizaciju će moći da uđu samo igrači 15+ godina, koji poznaju pravila i ponašaju se zrelo. Bez toga neće biti mesta u mojoj organizaciji, jer mi je cilj da napravim ozbiljnu kriminalnu bandu koja poštuje pravila , ali se i međusobno druži i podržava.

U organizaciji neće biti mesta za toksičnost, svađe i nepoštovanje – sve takvo ponašanje biće strogo kažnjavano. Želim da stvorim okruženje u kom će se članovi osećati prijatno, sigurno i motivisano, a ja ću uvek biti tu za svakog člana – da pomognem, saslušam i rešim svaki problem.

Moj cilj nije samo da dominiramo , već i da Marabunta bude primer kako treba da izgleda jedna ozbiljna, aktivna i uigrana banda na Grand RP-u.

2.3. Tim koji imam i moj pristup
Već sada imam veliki broj ljudi koji bi odmah ušli u organizaciju, a svi su veoma iskusni i dobro poznaju kako funkcionišu kriminalne organizacije na Serveru. Bio sam sa tim ljudima u gotovo svakoj organizaciji do sada, i pokazali su se kao ozbiljni, aktivni i odgovorni igrači, koji znaju šta znači timski rad i kvalitetan RP.

Međutim, bez obzira što ih lično poznajem, za sve članove će važiti ista pravila – niko neće imati poseban tretman. Smatram da je to jedini način da se organizacija održi stabilnom i pravednom. Ne želim da iko u organizaciji ima osećaj da vredi manje samo zato što nekog znam duže.

Moj pristup kao lidera biće ozbiljan, pravedan i jednak za sve. Svako ko želi da bude deo organizacije moraće da se pridržava pravila, da poštuje ostale članove i da doprinosi zajedničkom cilju – da Marabunta bude najjača i najorganizovanija kriminalna organizacija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji jeste da se stavi veći fokus na međusobnu komunikaciju i povezivanje članova. Želim da uspostavim konekciju sa svakim članom koji uđe u moju organizaciju, kako bi se svi osećali kao deo tima – ne samo u igri, već i kao ljudi.

Kao što sam ranije rekao, ne želim neiskusne i neodgovorne igrače koji će praviti probleme i kvariti atmosferu u organizaciji. Moj cilj je da okupljam aktivne, organizovane i pre svega dobre ljude koji su spremni da pomognu drugima i da učestvuju u svim radnjama. Bez poznavanja pravila nece niko moci da udje u moju organizaciju pa cak ni drugar kojeg znam da bi se napravila ozbiljna organizacija.

Želim da kroz svakodnevne aktivnosti gradimo nesto novo, gde će svi članovi učestvovati u akcijama, druženjima, planiranjima i gde će svako imati priliku da doprinese. Samo kroz takav pristup možemo stvoriti organizaciju koja nije jaka samo po oružju i eventovima, već i po ljudima u njoj.

Kada se stvori pozitivna atmosfera, automatski raste i kvalitet Organizacije. To je ono što želim da postignem kao lider – ozbiljnu, ali i prijateljsku organizaciju sa jakim RP identitetom.

4. Rankovi unutar organizacije (1 do 13):

1. Suspend
  2. New Boy
  3. Dealer
  4. Ghetto Boy
  5. Enforcer
  6. Graffiti Team
  7. Graffiti Team Leader
  8. Capo
  9. Turfer
  10. O.G.
  11. Top Dog