Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

dejozadro

Player
Player

Informacije​

1. Ime IRL: Marin
  2. Godine: 17
  3. Zona: GMT +2
  4. Online dnevno: 5-8 sati
  5. Discord: dejozadro
  6. Ingame: Torcida Zadro
  7. ID: 78316

Zašto želim biti lider Marabunte?​

Marabunta je jedina organizacija u koju sam stvarno uložio i s kojom se osjećam povezan. Nisam tu da se igram “lidera na papiru” – znam kako ova banda diše i što treba da bi bila broj jedan. Imam ekipu koja je već spremna, s ljudima koji stvarno znaju svoj posao, i plan da napravim da sve bude pod kontrolom – turf, graff, RP akcije.

Nema šanse da bude haosa gdje ljudi rade šta hoće. Svaki član zna šta je njegova uloga i šta se očekuje. Ako se pravila krše, ide suspenzija ili ban, nema popusta.

Želim da Marabunta opet bude poštovana i u igri i van nje. Neću biti lider koji sjedi i ne radi ništa, bit ću aktivan i uključen svaki dan.

Kako ću poboljšati RP u organizaciji?​

• Svaki novi član će proći kratak intervju, da ne dolaze likovi koji ne znaju ni šta je RP.
  • Organizirat ćemo akcije koje znače nešto – talačke situacije, pljačke, turf ratovi i graff bitke.
  • Imat ćemo timove za turf i za graff, svaki sa svojim vođom koji drži sve u balansu.
  • Rankovi će se davati prema zalaganju, a ne po poznanstvima. Najbolji dobiju privilegije i nagrade.
  • Stroga pravila za ono što ne ide – PG, MG, DM se kažnjavaju bez iznimke.

Rankovi​

• Suspend
  • Prospect
  • Runner
  • Grinder
  • Tagger (Graffiti Team)
  • Spraymaster (Graffiti Team Leader)
  • Enforcer
  • Sharpshooter
  • Warlord
  • Ink Master (Graffiti Commander)
  • Street Captain