Informacije
- Ime IRL: Marin
- Godine: 17
- Zona: GMT +2
- Online dnevno: 5-8 sati
- Discord: dejozadro
- Ingame: Torcida Zadro
- ID: 78316
Zašto želim biti lider Marabunte?
Marabunta je jedina organizacija u koju sam stvarno uložio i s kojom se osjećam povezan. Nisam tu da se igram “lidera na papiru” – znam kako ova banda diše i što treba da bi bila broj jedan. Imam ekipu koja je već spremna, s ljudima koji stvarno znaju svoj posao, i plan da napravim da sve bude pod kontrolom – turf, graff, RP akcije.
Nema šanse da bude haosa gdje ljudi rade šta hoće. Svaki član zna šta je njegova uloga i šta se očekuje. Ako se pravila krše, ide suspenzija ili ban, nema popusta.
Želim da Marabunta opet bude poštovana i u igri i van nje. Neću biti lider koji sjedi i ne radi ništa, bit ću aktivan i uključen svaki dan.
Kako ću poboljšati RP u organizaciji?
- Svaki novi član će proći kratak intervju, da ne dolaze likovi koji ne znaju ni šta je RP.
- Organizirat ćemo akcije koje znače nešto – talačke situacije, pljačke, turf ratovi i graff bitke.
- Imat ćemo timove za turf i za graff, svaki sa svojim vođom koji drži sve u balansu.
- Rankovi će se davati prema zalaganju, a ne po poznanstvima. Najbolji dobiju privilegije i nagrade.
- Stroga pravila za ono što ne ide – PG, MG, DM se kažnjavaju bez iznimke.
Rankovi
- Suspend
- Prospect
- Runner
- Grinder
- Tagger (Graffiti Team)
- Spraymaster (Graffiti Team Leader)
- Enforcer
- Sharpshooter
- Warlord
- Ink Master (Graffiti Commander)
- Street Captain