Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Torcida Zadro

dejozadro

Player
Player

Informacije​

1. Ime IRL: Marin
  2. Godine: 17
  3. Zona: GMT +2
  4. Online dnevno: 5-8 sati
  5. Discord: dejozadro
  6. Ingame: Torcida Zadro
  7. ID: 78316

Zašto želim biti lider Marabunte?​

Marabunta je jedina organizacija u koju sam stvarno uložio i s kojom se osjećam povezan. Nisam tu da se igram “lidera na papiru” – znam kako ova banda diše i što treba da bi bila broj jedan. Imam ekipu koja je već spremna, s ljudima koji stvarno znaju svoj posao, i plan da napravim da sve bude pod kontrolom – turf, graff, RP akcije.

Nema šanse da bude haosa gdje ljudi rade šta hoće. Svaki član zna šta je njegova uloga i šta se očekuje. Ako se pravila krše, ide suspenzija ili ban, nema popusta.

Želim da Marabunta opet bude poštovana i u igri i van nje. Neću biti lider koji sjedi i ne radi ništa, bit ću aktivan i uključen svaki dan.

Kako ću poboljšati RP u organizaciji?​

• Svaki novi član će proći kratak intervju, da ne dolaze likovi koji ne znaju ni šta je RP.
  • Organizirat ćemo akcije koje znače nešto – talačke situacije, pljačke, turf ratovi i graff bitke.
  • Imat ćemo timove za turf i za graff, svaki sa svojim vođom koji drži sve u balansu.
  • Rankovi će se davati prema zalaganju, a ne po poznanstvima. Najbolji dobiju privilegije i nagrade.
  • Stroga pravila za ono što ne ide – PG, MG, DM se kažnjavaju bez iznimke.

Rankovi​

• Suspend
  • Prospect
  • Runner
  • Grinder
  • Tagger (Graffiti Team)
  • Spraymaster (Graffiti Team Leader)
  • Enforcer
  • Sharpshooter
  • Warlord
  • Ink Master (Graffiti Commander)
  • Street Captain