By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da Bog da umro u najgorim mukamaKrenuo je a jos nije ni poceo event ne znam kako
Brate ti si bolestan svega mi debilu maliKrenuo je a jos nije ni poceo event ne znam kako
Ti si bolestan evo stavljam na svoj zivot ti si decko bolestan ti si momak gori od nzm koga zapravo nema niko ko je na tvom nivou debil i forum warior i da je nekk toliko glup boze nemoj oprastati ovom bolesnikuKrenuo je a jos nije ni poceo event ne znam kako
Rejected - Forum Rule 9 I Niko SalamancaJel se vidi da je krenuo dok timer nije odbrojao videlo se ako ima pov da je bug nek dostavim i tjt sta sam vam ja kriv sto ste svi banovani krsaci pravila ovaj skibidi kidara ce sad dobiti forum rule 9 hahahahahah
Pa kacicu te nemoj nekom da govoris mali jer se zoves Skibidipisoarsarma zamisli gledas to hahaahahahahhaah gleda skibidi neke crtane hahahahahahahahahRejected - Forum Rule 9 I Niko Salamanca
Rejected - Forum Rule 9 I 46200 khahahahhhaa kaci me i ti da se smejem jos malo hahahahha npcu mali zvaljavi kaci me hahahahahhahaha balavko mali
Brt stavio sam ime koje mi je prvo palo na pamet za zajebancijuPa kacicu te nemoj nekom da govoris mali jer se zoves Skibidipisoarsarma zamisli gledas to hahaahahahahhaah gleda skibidi neke crtane hahahahahahahahah
Ne pricam sa krsacima pravilaBrt stavio sam ime koje mi je prvo palo na pamet za zajebancijubrt kaci me molim te da se smejem opet a vidim da si rodjen sa manjkom inteligencije tkd opravdano ti ne decko
"Krsacima pravila" momak nauci pisati i pricati i izadji iz vrtica i iz sobe momak i pusti malo forum nemoj drkat na forum 24/7 i na pijacu kad stavi neko nes ispod ceneNe pricam sa krsacima pravila
Mrzim krsace pravila"Krsacima pravila" momak nauci pisati i pricati i izadji iz vrtica i iz sobe momak i pusti malo forum nemoj drkat na forum 24/7 i na pijacu kad stavi neko nes ispod cene![]()
Auu..... Brat samo potvrdjuje da nije bas naj bistrijiMrzim krsace pravila
Ti si krsis pravila i visis sa mojim zalbama ceo dan kad postavim neku zalbu ti prvi stavljas komentar ja znam da si ti veliki obozavalac al izadji malo sa foruma nemoj samo da cekas da postavim neku zalbuAuu..... Brat samo potvrdjuje da nije bas naj bistriji![]()
Brt naravno da cu komentarisat kad si npc 4-5 zalbi na dan i to pov req sa jebenog kralja planineTi si krsis pravila i visis sa mojim zalbama ceo dan kad postavim neku zalbu ti prvi stavljas komentar ja znam da si ti veliki obozavalac al izadji malo sa foruma nemoj samo da cekas da postavim neku zalbu
mene isk neinteresuju povovi mene interesuje jel su ljudi snimili pov ako nisu 30dana i tjtBrt naravno da cu komentarisat kad si npc 4-5 zalbi na dan i to pov req sa jebenog kralja planine![]()
Pa da npc si brtmene isk neinteresuju povovi mene interesuje jel su ljudi snimili pov ako nisu 30dana i tjt
Pa da kimi rubiroza kom pusis kurac svaki dan,Jefta i ta kompanija kidare,ljudi koji ne znaju ni sta je grand i naravno krsaci pravila oni znaju da sam npc hahahahahah+ brt svi znaju da si najveci npc na serveru
Hahhahahahaba kakav crni kimi momak ne znas sta pricas duvas kitu da te ne kace govedo malo neodgojeno tamo mi places da ti prodam nesto upola cene jer ce te vredjati hahahhahahaha "daj prodaj mi molim te upola cene vraticu ti ali samo molim teeeee" ahahhahahaa npcu mali idi dudlaj kursc nekom drugom za prodaju mali balavac nemas ruke ti mi govoris sta je grand brat je 61k id i govori mi da ja ne znam sta je grand i + je npc bezruk koji ga drka na pijaci samoPa da kimi rubiroza kom pusis kurac svaki dan,Jefta i ta kompanija kidare,ljudi koji ne znaju ni sta je grand i naravno krsaci pravila oni znaju da sam npc hahahahahah