Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61748

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Mislio sam da je previse to sto kacis za pov req svaki put kad tr neko ubije na jebenom kralju planine jer nemas ruke i oces da dobije ban i mislio sam da je previse sto si kacio za pov req sa futuristicke bitke al evo svaka ti cast uspeo si da me iznenazis hahahahahha bolestan si u mozak evo nes u tvom malom mozgu nije u redu eo kunem ti se kidu

lerdyy

Player
Player
Jel se vidi da je krenuo dok timer nije odbrojao videlo se ako ima pov da je bug nek dostavim i tjt sta sam vam ja kriv sto ste svi banovani krsaci pravila ovaj skibidi kidara ce sad dobiti forum rule 9 hahahahahah

Skibidipisoarsarma

Player
Player

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Pa kacicu te nemoj nekom da govoris mali jer se zoves Skibidipisoarsarma zamisli gledas to hahaahahahahhaah gleda skibidi neke crtane hahahahahahahahah
Brt stavio sam ime koje mi je prvo palo na pamet za zajebanciju💀 brt kaci me molim te da se smejem opet a vidim da si rodjen sa manjkom inteligencije tkd opravdano ti ne decko

lerdyy

Player
Player
Auu..... Brat samo potvrdjuje da nije bas naj bistriji🥀💔
Ti si krsis pravila i visis sa mojim zalbama ceo dan kad postavim neku zalbu ti prvi stavljas komentar ja znam da si ti veliki obozavalac al izadji malo sa foruma nemoj samo da cekas da postavim neku zalbu

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Ti si krsis pravila i visis sa mojim zalbama ceo dan kad postavim neku zalbu ti prvi stavljas komentar ja znam da si ti veliki obozavalac al izadji malo sa foruma nemoj samo da cekas da postavim neku zalbu
Brt naravno da cu komentarisat kad si npc 4-5 zalbi na dan i to pov req sa jebenog kralja planine🥀💔

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Pa da kimi rubiroza kom pusis kurac svaki dan,Jefta i ta kompanija kidare,ljudi koji ne znaju ni sta je grand i naravno krsaci pravila oni znaju da sam npc hahahahahah
Hahhahahahaba kakav crni kimi momak ne znas sta pricas duvas kitu da te ne kace govedo malo neodgojeno tamo mi places da ti prodam nesto upola cene jer ce te vredjati hahahhahahaha "daj prodaj mi molim te upola cene vraticu ti ali samo molim teeeee" ahahhahahaa npcu mali idi dudlaj kursc nekom drugom za prodaju mali balavac nemas ruke ti mi govoris sta je grand brat je 61k id i govori mi da ja ne znam sta je grand i + je npc bezruk koji ga drka na pijaci samo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom