Informacije:
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu:5+ sati
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:MiKi Vercetti
7. Vaš ID:61474
Dodatne informacije:
1. Lider za Marabunta grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje
1.Razlog
Imam dovoljno iskustva, autoriteta i znanja da okupim ozbiljan tim, održim disciplinu i stvorim jaku, aktivnu i poštovanu organizaciju koja će dominirati na serveru kroz čist RP i pametnu strategiju. Fokus mi je na timskoj igri, redovnim akcijama,maksimalnom poštovanju pravila servera.
2.Razlog:
Nakon sto bih postao lider ovakve organizacije pokazao bih kako se treba ponasati kao Lider ovakve organizacije,a pokazao bih novim i starim clanova sve sto je potrebno kako bi moju organizaciju cinio sto jacim.
3.Razlog:
Kada bih uspeo sa uzmem organizaciju pozvao bih par mojih prijatelja koji su dosta aktivni,dosta znaju o ovakvom RP.Tako da ćemo pokušati da održimo organizaciju bez warn-a i svadja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svaki rank biće raspoređen kako ko zasluzi
novi članovi će dobijati početne rankove.Nakon sto budem video kako se pokažu po aktivnostima i akcijama dobijacr rank-up u bonuse.
AKCIJE:
Potrudio bih se da svakog dana radimo akcije kao sto su na primer:Talačka,Gun Store,Prodavnica 24/7,
Ako nekad nebudem mogao da stignem na akcije moji zamemici će odraditi,
RANKOVI:
1. Suspend
2. Novajlija
3. Roki
4. Kurir
5. Svercer
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Savetnik
9. Turfer
10. O.G
11. Savetnik
12. Zamenik Dona
13. Don
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu:5+ sati
5. Vaš Discord:mihailo38.
6. Vaše ingame ime:MiKi Vercetti
7. Vaš ID:61474
Dodatne informacije:
1. Lider za Marabunta grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje
1.Razlog
Imam dovoljno iskustva, autoriteta i znanja da okupim ozbiljan tim, održim disciplinu i stvorim jaku, aktivnu i poštovanu organizaciju koja će dominirati na serveru kroz čist RP i pametnu strategiju. Fokus mi je na timskoj igri, redovnim akcijama,maksimalnom poštovanju pravila servera.
2.Razlog:
Nakon sto bih postao lider ovakve organizacije pokazao bih kako se treba ponasati kao Lider ovakve organizacije,a pokazao bih novim i starim clanova sve sto je potrebno kako bi moju organizaciju cinio sto jacim.
3.Razlog:
Kada bih uspeo sa uzmem organizaciju pozvao bih par mojih prijatelja koji su dosta aktivni,dosta znaju o ovakvom RP.Tako da ćemo pokušati da održimo organizaciju bez warn-a i svadja.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svaki rank biće raspoređen kako ko zasluzi
novi članovi će dobijati početne rankove.Nakon sto budem video kako se pokažu po aktivnostima i akcijama dobijacr rank-up u bonuse.
AKCIJE:
Potrudio bih se da svakog dana radimo akcije kao sto su na primer:Talačka,Gun Store,Prodavnica 24/7,
Ako nekad nebudem mogao da stignem na akcije moji zamemici će odraditi,
RANKOVI:
1. Suspend
2. Novajlija
3. Roki
4. Kurir
5. Svercer
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Savetnik
9. Turfer
10. O.G