Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna biografija| Johnn Wik| 30366

John Wik

Player
Player
Zivotna prica 200+ reci

Rođen sam u Los Santosu, odrastao tamo gde nema pravila osim onih koje sam napraviš. Tamo gde klinci uče da ćute, gledaju i pamte, jer greška može da te košta više nego cela školska godina. Škola mi nikad nije bila prioritet — nisam jurio petice ni diplome, ali sam znao da će mi papir i uniforma jednog dana otvoriti vrata. Završio sam je da imam pokriće, a pravo znanje sam pokupio na ulici. Iskustvo je bilo moj glavni profesor.
Ušao sam u SAHP jer sam hteo moć. Da ne stojim sa strane dok drugi odlučuju, nego da budem onaj koga zovu kad treba da se reši stvar. Volim kontrolu, volim red — ali ne onaj iz knjiga, već onaj koji se gradi na terenu. Papir trpi sve, ali grad ne laže. Naučiš brzo ko ima vezu, ko ima strah, a ko ima muda.
Ljudi me znaju kao lika koji ne pravi buku bez razloga. Ako si normalan, može sve. Ako znaš kako da priđeš, znaš i kako da prođeš. Ne moram da pišem kazne, nekad je dovoljan samo znak. Nisam tu da pravim haos — već da ga kontrolišem. Znam kad da pogledam u stranu, a znam i kad da završim ono što mora. Ne pravim se nešto što nisam. Radim svoje i ne guram nos gde ne treba. Svako u ovom gradu ima svoju vožnju. Moje je da procenim da li ideš pravo ili ti se menja smer. A kad stanem ispred tebe — znaj da ti to nije bez razloga.

1. John može čistiti dosije primati mito do 100000$ i preuzimati ilegalne predmete
  2. John može da uništi i ukloni kamericu uz me/do/try komande
  3. John može da odbije davanje legitimacije (državnim službenicima civilima kriminalcima)
  4. John sa revolverom može vezivati vući skupljati predmete s poda pružati prvu pomoć pretraživati osobu (s bilo koje strane) koristiti PDA voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila
  5. John može biti bahat prema kolegama kriminalcima civilima te ih može mučiti ubiti ili pustiti na slobodu
  6. John sme da koristi heavy oružje i da ubija kolege i ljude ako ima razlog i može da ide sam u geto radi lakšeg prikupljanja dokaza

Top Bottom